Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Schema Body Sculpt Total Tech - Juliette Armand - Skinboosters - 200 ml

5% - deal!
Juliette Armand Schema Body Sculpt Total Tech is een zéér efficiënte 3 in 1 afslankende lichaamsgel die vetcellen en cellulitis (sinaasappelhuid) bestrijdt, de contouren van het lichaam strakker maakt en het aanzicht van de huid zichtbaar mooier maakt!

De formule is verrijkt met "Cosmetic Drones"-technologie, specifiek ontwikkeld om zich dieper in de huid te richten en daar vetoplossend gaat werken.

62,70 € 66,00 €

Juliette Armand Skin Boosters Schema Body Sculpt, 'hightech zalf' tegen sinaasappelhuid en cellulitis


Cellulitis is een term die wordt gebruikt om bepaalde delen van het lichaam te noemen die de indruk van een sinaasappelschil wekken als gevolg van afgebakende vetafzettingen. 

Deze afzettingen komen meestal voor op de dijen, heupen en billen van zowel magere als dikkere vrouwen en hoewel ze mogelijk vanaf de puberteit beginnen, zijn hun tekenen duidelijker bij vrouwen ouder dan 30 jaar. 

Het is een veel voorkomende pathologie die makkelijk te diagnosticeren is, maar moeilijk te behandelen als verschillende werkingsmechanismen niet gecombineerd worden. 

Schema Body Sculpt is een hightech zalf zorgt voor de aanpak van deze sinaasappelhuid door de huid 'strak' te trekken.


Juliette Armand Schema Body Sculpt Total Tech is een Skin Booster die voornamelijk gebruik maakt van de X50 Silhouette cosmetische drone. Een recent ontwikkeld complex die de cosmetische wereld momenteel enorm helpt tegen de bestrijding van cellulitis.

X50 Silhouette is het meest geavanceerde anti-cellulitis-complex in de cosmeticawereld dat een biomimetisch peptide en een Coccoloba-extract (zeedruif) combineert in een uniek toedieningssysteem, de cosmetische drone.

- Dit is een specifiek en hightech transportsyteem dat in staat is het actieve ingrediënt af te geven aan de receptoren in de huid die daar specifiek nood aan hebben, met optimale resultaten! 

- Het heeft een dubbel werkingsmechanisme omdat het in de eerste plaats de afbraak van lipiden verhoogt en daarna de vorming en accumulatie van nieuw vet helpt te beheersen.

De actieve stoffen helpen op een effectieve manier het uiterlijk van cellulitis te verminderen. Flinke verbeteringen tegen de ruwheid van de huid, contourreductie en vermindering van gelokaliseerd vet op de dijen werden reeds in 11 verschillende, onafhankelijke in vitro-studies waargenomen.

Deze gel is een absolute aanrader om lokale vetophoping en cellulitis zichtbaar (tot 2 cm dij contour reductie mogelijk!) te verminderen.


Gebruik van Juliette Armand Skin Boosters Schema Body Sculpt

Breng de gel aan op de gewenste plaatsen en masseer in tot de gel volledig geabsorbeerd is.


A2-blokkers, X50 Silhouette Cosmetic Drone, Actigym, Centella-extract