Schema Body Sculpt Total Tech - Juliette Armand - Skinboosters - 200 ml

5% - deal!
Zéér efficiënte 3 in 1 afslankende lichaamsgel die vetcellen en cellulitis (sinaasappelhuid) bestrijdt, de contouren van het lichaam strakker maakt en het aanzicht van de huid zichtbaar mooier maakt!57.95 € 61.00 €
Please select variants first

Cellulitis is een term die wordt gebruikt om bepaalde delen van het lichaam te noemen die de indruk van een sinaasappelschil wekken als gevolg van afgebakende vetafzettingen. Deze afzettingen komen meestal voor op de dijen, heupen en billen van zowel magere als dikkere vrouwen en hoewel ze mogelijk vanaf de puberteit beginnen, zijn hun tekenen duidelijker bij vrouwen ouder dan 30 jaar. Het is een veel voorkomende pathologie die makkelijk te diagnosticeren is, maar moeilijk te behandelen als verschillende werkingsmechanismen niet gecombineerd worden. Deze hightech zalf zorgt voor de aanpak van deze sinaasappelhuid door de huid 'strak' te trekken.

Deze skinbooster gebruikt voornamelijk de X50 Silhouette cosmetische drone. Een redelijk jong complex die de cosmetische wereld momenteel enorm helpt tegen de bestrijding van cellulitis.

X50 Silhouette is het meest geavanceerde anti-cellulitis-complex in het cosmetica-bestand dat een biomimetisch peptide en een Coccoloba-extract (zeedruif) combineert in een uniek toedieningssysteem, de cosmetische drone.

Dit is een specifiek en hightech transportsyteem dat in staat is het actieve ingrediënt af te geven aan de receptoren in de huid die daar specifiek nood aan hebben, met optimale resultaten!Het heeft een dubbel werkingsmechanisme omdat het in de eerste plaats de afbraak van lipiden verhoogt en daarna de vorming en accumulatie van nieuw vet helpt te beheersen.

De actieve stoffen helpen op een effectieve manier het uiterlijk van cellulitis te verminderen. Flinke verbeteringen tegen de ruwheid van de huid, contourreductie en vermindering van gelokaliseerd vet op de dijen werden reeds in 11 verschillende in vitro-studies waargenomen.

Deze gel is een absolute aanrader om lokale vetophoping en cellulitis zichtbaar (tot 2 cm dij contour reductie mogelijk!) te verminderen.

Breng de gel aan op de gewenste plaatsen en masseer in tot de gel volledig geabsorbeerd is.