Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Skin Boosters Thavma Hydra Lifting Serum - Juliette Armand - 30 ml

TOPPRODUCT!

Skin Boosters Thavma Hydra Lifting Serum is één van de spectaculairste producten van Juliette Armand! 

Dit Thavma serum biedt een 'instant glow en liftend effect' door middel van een intense versteviging en hydratatie en vormt uw gelaat met fijne lijntjes en rimpels om naar een glad, stevig en helder stralend gelaat!

Kies een variant:

Vanaf 83,00 €

Juliette Armand Skin Boosters Thavma Hydra Lifting Serum, instant glow en liftend effect! 


Juliette Armand Skin Boosters Thavma Hydra Lifting serum wordt gebruikt voor het corrigeren van mimiek - en statische rimpeltjes en dit op een meer slimme en veel natuurlijker manier dan wat botox met uw gelaat doet!

Botox maakt spiercontracties bijna onmogelijk terwijl deze hightech Thavma cream enkel inspeelt op de neuronen in de huid. Dit doet ze met dank aan de allernieuwste (r)evoluties in de cosmetische wereld: Juliette Armand gebruikt hiervoor 'cosmetische drones'.

Geschikt voor elk droog tot normaal huidtype. 

Bekijk zeker ook even de belangrijkste ingrediënten van dit liftend serum hieronder!


Gebruik van Juliette Armand Skin Boosters Thavma Hydra Lifting serum

Dit zeer sterk geconcentreerde serum, wordt best gecombineerd met de Thavma Hydra Lifting crème om het perfecte resultaat te verkrijgen. 

Breng 's morgens en 's avonds enkel druppeltjes van het serum aan op een gereinigde huid en laat het even inwerken. 

Daarna kan u de crème zachtjes met de vingertoppen inmasseren.

U zult versteld staan van het bereikte resultaat!


Belangrijkste Ingrediënten

De gepatenteerde X50 MYOCEPT Cosmetic Drone ™ is een innovatieve, ingekapselsde spierverslapper met een 'slimme en niet-toxische botox' werking! Activatie van de ingekapselde werkstoffen gebeurd enkel in de huidcellen met receptoren die zeer specifiek een celvernieuwende (collageen opbouwende!) functie hebben.

Argireline (Acetyl hexapeptide - AH3) is één van de belangrijkste botox-like werkstoffen die de vorming van adrenaline en noradrenaline afremt en leidt tot rimpelreductie. Een veilige formule zonder bijwerkingen en met wetenschappelijk bewezen resultaten door onafhankelijke klinische studies.

Leuphasyl zorgt samen met Argireline voor een synergetisch effect. Spiersamentrekkingen worden ontspannen door de gevoeligheid van de zenuwuiteinden te verlagen, waardoor de zenuwen minder signalen afgeven aan de gezichtsspieren en deze dus minder vaak en minder krachtig gaan samentrekken. Leuphasyl is een lichaamseigen stof en dus veilig en (in tegenstelling tot botox) niet-toxisch!

Ameliox® is dan weer een natuurlijk peptide en liposomen complex met botox-achtige werking. Deze vertraagt de glycatie (harder en stijver worden van huidweefsel), geeft bescherming tegen vrije radicalen (schadelijke buitenstoffen), beschermt de collageenstructuur en versterkt de werking van argireline.

Trimoist® is een hydrocomplex die de huid hydrateert en verzacht. Ze verhoogt de elasticiteit en houdt transepidermaal vochtverlies tegen. Ze zorgt als het ware voor een natuurlijk beschermend filmlaagje.

Dit Thavma Lifting serum wordt vervolledigd met avocado olie en het lekker ruikende Shea butter.