Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

EYE BOOST - Juliette Armand

Voordeelpakket

Eye Boost van Juliette Armand. Een professionele Skinbooster behandeling tegen rimpeltjes, donkere wallen en oogkringen, maar dan voor thuis!

Wil je werken op de oogcontouren en donkere kringen, of heb je last van kraaiepootjes of fijne rimpeltjes?

Dit totaalpakket bevat een uitgelezen selectie van 3 producten, specifiek voor de ogen.

U geniet van een interessante korting én een onmiddellijk resultaat!

Dit totaalpakket garandeert een thuisbehandeling met professioneel 'salonresultaat' tegen fijne lijntjes, wallen, donkere kringen en rimpels rond de ogen.

159,00 € 177,00 €

Eye Boost van Juliette Armand. Skinbooster behandeling tegen rimpeltjes, donkere wallen en oogkringen, maar dan voor thuis!JULIETTE ARMAND SKINBOOSTERS OPSIS EYE GEL.

Ooggel voor 's morgens.

Dit Opsis Skinbooster product in gelvorm lost snel zwelling en donkere kringen onder de ogen op. Het heeft drainerende eigenschappen en versterkt de wanden van de haarvaten. De gel remt ook het glycatieproces af (verstijven van collageen waardoor de huid minder elastisch wordt en er sneller rimpels ontstaan).

Multisal ™ Salcool 10 is een afleveringssysteem voor microsferen die geladen zijn met een koelend effect om zo een comfortabel gevoel van koelte te garanderen.

Dit high-end wondermiddel bevat onder andere de zeer doeltreffende werkstoffen Argireline (uit dezelfde familie als botox) en matrixyl 3000 ® (stimuleert de natuurlijke collageen- en hyaluronproductie)

We bevelen aan om het product dagelijks 's morgens aan te brengen op een gereinigde huid. Probeer eerst met een zeer geringe hoeveelheid (0.25 ml per toepassing volstaat), u zult snel merken dat dit voldoende zal zijn.

Werkelijk 'oogverbluffend'!


JULIETTE ARMAND SKINBOOSTERS OPSIS EYE CREAM. 

Oogcrème voor 's avonds.

De crème is speciaal ontworpen voor het corrigeren van rimpels in het ooggebied en ptosis (hangend bovenste ooglid). De werkstoffen stimuleren het natuurlijke functioneren van de cellen, hydrateert en versterkt de elasticiteit van de huid (wallen onder de ogen).

De hoogtechnologische zalf is namelijk een cocktail van het geavanceerde peptidecomplex die we ook terugvinden bij de Chronos Hydra Correct skinbooster crème. Het complex zorgt voor een gerichte afgifte van de werkstoffen via de juiste receptoren in de huidcellen, waardoor maar een zeer geringe hoeveelheid werkstoffen nodig is om een even sterk of zelfs beter verjongingseffect te bekomen dan met normale conventionele anti-aging producten.

Dit is ook exact de reden waarom het Skinbooster gamma van JA zo gewild is: ze doen hun job!

De crème kalmeert de rimpels in het gebied rond de ogen en zorgt dat het bovenste ooglid op natuurlijke wijze door stimulatie van collageen mooi opgelift wordt.

Daarnaast zorgen kalmerende werkstoffen voor een verzachtende werking en voorkomt een intense hydratatie (door de aanwezige hyaluronzuren) de vorming van donkere kringen en wallen.

De huid rond de ogen wordt algemeen verstevigd en versterkt.

We bevelen aan om het product dagelijks 's avonds aan te brengen op een gereinigde huid. Probeer eerst met een zeer geringe hoeveelheid (0.25 ml per toepassing volstaat), u zult snel merken dat dit voldoende zal zijn.

Dit high-end wondermiddel bevat onder andere de zeer doeltreffende werkstoffen Argireline (uit dezelfde familie als botox) en matrixyl 3000 ® (stimuleert de natuurlijke collageen- en hyaluronproductie)

Een echte eerste lijnshulp tegen wallen, donkere kringen, puffy ogen of verzakte bovenste oogleden!


JULIETTE ARMAND ELEMENTS EYE SHINE MASK.

Een masker om 3x per week te gebruiken.

Een romig oogmasker met een krachtig anti-rimpeleffect en instante versteviging. Het bevat o.a. zeecollageen en Matrixyl-tetrapeptide dat rimpels gladmaakt, de productie van collageen en hyaluronzuur activeert en de microcirculatie herstelt naar een normaal niveau. 

Perfect voor een gevoelige en fijne huid. 

Het masker versterkt de bindweefsels van het ooggebied, vult deze aan, stimuleert de productie van collageen en bestrijdt de rimpels en wallen onder de ogen.