COSMELAN - Mesoestetic

Hou hyperpigmentatie onder controle


Hou hyperpigmentatie onder controle met behulp van deze depigmentatiemethode die een intensief corrigerende werking heeft terwijl de overproductie van melanine door de melanocyten wordt gereguleerd, waardoor het verschijnen van nieuwe donkere vlekken wordt geremd en gecontroleerd. Dubbele actie: corrigerend en regulerend. 


Wetenschap en resultaten

cosmelan ® formule

Bevat een exclusieve combinatie van actieve ingrediënten met bewezen werkzaamheid, die in alle stadia van het hyperpigmentatieproces werken om bestaande hyperpigmentatie volledig te verwijderen en het opnieuw verschijnen ervan te voorkomen, terwijl ook het verschijnen van nieuwe donkere vlekken wordt gestopt.

Werkingsmechanisme

Stimuleert epidermale vernieuwing

Het werkt door de hoeveelheid geproduceerde melanine te verminderen, waardoor de intensiteit van de vlek wordt verminderd en de overdracht van melanosomen op keratinocyten wordt geblokkeerd.

Dubbele actie

Het voorkomt de overdracht van pigment naar oppervlaktelagen van de huid

Het remt tyrosinase-activering in het melanosoom, verlaagt oxidatieve stress en vermindert de melaninesynthese. Het vermindert de functie van tyrosinase vanwege het gehalte aan koper (Cu2 +) chelaatvormer.

COSMELAN - Mesoestetic