Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

MELAN - Mesoestetic

Hou hyperpigmentatie onder controle met de nr1 wereldwijd!Mesoestetic Cosmelan® is 's werelds toonaangevende professionele depigmentatiemethode!

Pigmentatieproblemen zijn een groeiend, wereldwijd probleem; ze treffen meer dan 90% van de volwassenen ouder dan 50 jaar. 

Ongeacht de huidskleur zijn ze een belangrijk probleem vanwege hun onaantrekkelijke uiterlijk en negatieve psychologische en emotionele impact, die de kwaliteit van leven beïnvloeden. 

Hyperpigmentatie van de huid wordt veroorzaakt door abnormale productie van melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor de huidskleur, en is een gevolg van ongecontroleerde, lokale overproductie van melanine door de melanocyten, waardoor onregelmatige huidskleur en donkere vlekken ontstaan. 

Hou hyperpigmentatie onder controle met behulp van deze depigmentatiemethode die een intensief corrigerende werking heeft terwijl de overproductie van melanine door de melanocyten wordt gereguleerd, waardoor het verschijnen van nieuwe donkere vlekken wordt geremd en gecontroleerd. Dubbele actie: corrigerend en regulerend. 


cosmelan ® formule

Cosmelan van Mesoestetic bevat een exclusieve combinatie van actieve ingrediënten met wetenschappelijk onderbouwde werkzaamheid, die in alle stadia van het hyperpigmentatieproces actief werkt om bestaande hyperpigmentatie volledig te verwijderen en het opnieuw verschijnen ervan te voorkomen, terwijl ook het verschijnen van nieuwe donkere vlekken wordt gestopt.

Stimuleert epidermale vernieuwing

Het werkt door de hoeveelheid geproduceerde melanine te verminderen, waardoor de intensiteit van de vlek wordt verminderd en de overdracht van melanosomen op keratinocyten wordt geblokkeerd.

Voorkomt pigmentoverdracht

Het voorkomt de overdracht van pigment naar oppervlaktelagen van de huid

Het remt tyrosinase-activering in het melanosoom, verlaagt oxidatieve stress en vermindert de melaninesynthese. Het vermindert de functie van tyrosinase vanwege het gehalte aan koper (Cu2 +) chelaatvormer.

MELAN - Mesoestetic producten kopen

Ga voor niks minder, dit is 's werelds toonaangevende depigmentatiemethode!


Categorieën