Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Melan Tran3x gel cream - Mesoestetic - 50 ml

Melan Tran3x gelcream is een depigmenterende crème voor dagelijks gebruik die geleidelijk inwerkt op donkere pigmentvlekjes, om een ​​meer uniforme teint te geven. 

Met deze beschermende, zijdezachte gel-crèmetextuur van de Tran3x gelcream combineer je de lichtheid van een gel met het comfort van een crème.

88,00 €

Mesoestetic Melan Tran3x gelcream, uw dagelijkse depigmentatiecrème om pigmentvlekjes te verwijderen. Geschikt voor elk huidtype.


melan tran3x is het depigmentatieprogramma van de nieuwste generatie met tranexaminezuur dat pigmentatie-imperfecties helpt corrigeren. Het combineert een concentraat met een gelcrème.

- melan tran3x concentraat. Intensief depigmenterend middel dat inwerkt op overmatige epidermale pigmentatie door donkere vlekken zichtbaar te verminderen.
- melan tran3x gelcrème. Depigmenterende crème die geleidelijk werkt om een ​​meer uniforme teint te geven. 


Melan Tran3x Gel Cream is een depigmenterende crème voor dagelijks gebruik die je een meer gelijke, uniforme huidskleur geeft en geleidelijk zal werken op donkere pigmentvlekken.

Melan Tran3x remt de mechanismen die pigmentatie veroorzaken, en voorkomt dat deze terugkeren.

Melan Tran3x is een snel aborbeerbare gelcrème met een lichte textuur die pigmentatie onvolkomenheden vermindert, van welke oorsprong dan ook. Geschikt voor alle huidtypes. 

Ook bij een professionele depigmentatiebehandeling zoals Cosmelan, Dermamelan, IPL, laser, chemische peeling, wordt deze achteraf toegepast om de reeds bekomen resultaten te stimuleren, te behouden en nieuwe pigmentatie te voorkomen.


Voordelen van deze Mesoestetic Melan Tran3x gelcream

- Een dagelijkse depigmentatiebehandling voor thuis

- Helpt pigmentvlekken te verminderen en voorkomt nieuwe pigmentatie

- werkt verhelderend


Gebruik van Mesoestetic Melan Tran3x gelcream

Deze dag- en nachtcrème met pigment controlerende werking, bevat zuren. Je kan een licht exfoliërend effect ervaren en een prikkelend gevoel kan ontstaan bij het aanbrengen, dit is volkomen normaal. 

Vanwege de zuren vermijd je voorzichtig uw ogen en lippen. 

Breng deze gelcrème aan op een gereinigde huid, onder de crème kan eventueel de melan tran3x concentrate worden aangebracht voor een nog beter resultaat.


Tranexaminezuur

Hydroxiazuurcomplex

Niacinamide

Tyr controle complex