Cosmelan 2 (6 maand behandeling) Mesoestetic - 30 ml

DEPIGMENTERENDE OPLOSSING DOOR MESOESTETIC ®

"De best verkopende depigmentatiebehandeling ter wereld met miljoenen tevreden patiënten."

Cosmelan ® is 's werelds toonaangevende professionele depigmentatiemethode van Mesoestetic!

Cosmelan 2 is de algemene anti-pigmentatie behandelingscrème voor thuisgebruik. 

Cosmelan 2 werkt op hyperpigmentatie, behoudt bekomen resultaten en voorkomt het verschijnen van nieuwe huidveranderingen!

Kies een variant:

Vanaf 195.50 €
Please select variants first

Pigmentatieproblemen zijn een groeiend, wereldwijd probleem; ze treffen meer dan 90% van de volwassenen ouder dan 50 jaar. Ongeacht de huidskleur zijn ze een belangrijk probleem vanwege hun onaantrekkelijke uiterlijk en negatieve psychologische en emotionele impact, die de kwaliteit van leven beïnvloeden. Hyperpigmentatie van de huid wordt veroorzaakt door abnormale productie van melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor de huidskleur, en is een gevolg van ongecontroleerde, lokale overproductie van melanine door de melanocyten, waardoor onregelmatige huidskleur en donkere vlekken ontstaan.


Depigmenteren en reguleren

cosmelan® is een depigmentatiemethode die een intensieve corrigerende werking heeft op hyperpigmentaties van de huid, terwijl tegelijkertijd de overproductie van melanine in de melanocyten wordt gereguleerd, waardoor nieuwe donkere vlekken worden afgeremd en gecontroleerd. Het heeft een dubbele corrigerende en controlerende actie, die op korte en lange termijn resultaten bereikt door hyperpigmentatie onder controle te houden.

Cosmelan 2 crème helpt het verschijnen van nieuwe vlekken te voorkomen. Aangevuld met Hydra Vital factor K en hydraterende zonbescherming SPF50 +, wordt de verzorging en het voorkomen van vlekken op een unieke en integrale manier opgelost.

Gebruiksaanwijzing

Het is aanbevolen om bij Cosmelan 2 het "cosmelan-methodeprotocol" uit te voeren om het gewenste resultaat van depigmentatie te bekomen of te behouden:

Cosmelan 2 wordt aangebracht op een schone, droge huid door een zachte massage, volgens de instructies van het "cosmelan methode protocol". Dit protocol voorziet de volgende stappen:

  • 1 | Het verminderen van hyperpigmentatie door continue depigmentering: Een dagelijkse routine om de overproductie van melanine in de melanocyt te reguleren. Breng cosmelan 2 drie keer per dag aan (ochtend, middag en avond), gevolgd door Melan Recovery en hydraterende zonbescherming SPF 50+ gedurende de dag.
  • 2 | Het beheersen en op peil houden van hyperpigmentatie: Het behandelen van de overproductie van melanine door constante regulatie van de melanocyt. Dit regelt zowel de intra- als intercellulaire melanineproductie en voorkomt herpigmentatie. Breng cosmelan 2 's morgens en' s avonds aan, gevolgd door Melan Recovery en hydraterende zonbescherming SPF 50+ gedurende de dag. In geval van blootstelling aan de zon, 's middags opnieuw UV-bescherming aanbrengen.
  • 3 | Het vermijden van pigmentatie of voorkomen van nieuwe, her-pigmentatie: de neiging om donkere vlekken te ontwikkelen is een voortdurend risico. Tijdens deze controlefase wordt het opnieuw verschijnen van de behandelde vlekken en de vorming van nieuwe vlekken voorkomen, waardoor de eerder bekomen resultaten langer worden verlengd. Breng cosmelan 2 enkel 's avonds aan, gevolgd door Melan Recovery. Breng overdag een hydraterende zonbescherming SPF 50+ aan en breng opnieuw aan in geval van directe blootstelling aan de zon.

We raden u ten allen tijde aan om de zonbescherming steeds te gebruiken als permanente cosmetische behandeling tegen hyperpigmentatie. Voorkomen is bij pigmentatie nog steeds veel makkelijker en goedkoper dan behandelen.


INDICATIES:

melasma

Ongelijkmatig en onregelmatig met ongedefinieerde randen. Vaak symmetrisch. Schaduwachtig uiterlijk.Postinflammatoire hyperpigmentatie (PIH)

Onregelmatige, platte, asymmetrische donkere pigmentvlekken, hetzij gelokaliseerd of verspreid.Zonne- en seniele lentigo

Vlekken die ovaal of rond zijn, linzevormig en gelijkmatig, met een afmeting van 2-20 millimeter.Ephelides (sproeten)

Kleine, platte, gepigmenteerde vlekken. Meervoudig en symmetrisch. Lichtbruin.Onze antipigmentatieproducten