Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Cosmelan 2 (6 maand behandeling) Mesoestetic depigmentatie - 30 ml

goedkoper per 2!

"De best verkopende depigmentatiebehandeling ter wereld met miljoenen tevreden patiënten."

Mesoestetic Cosmelan is 's werelds toonaangevende professionele depigmentatiemethode van Mesoestetic!

Cosmelan 2 is de algemene anti-pigmentatie behandelingscrème voor thuisgebruik die werkt op het verwijderen van hyperpigmentatie, die de bekomen resultaten behoudt en het verschijnen van nieuwe huidveranderingen voorkomt!

Kies een variant:

Vanaf 192,00 €

Mesoestetic Cosmelan 2, de allerbeste depigmentatiecrème ter wereld!


Pigmentatieproblemen zijn een groeiend, wereldwijd probleem; ze treffen meer dan 90% van de volwassenen ouder dan 50 jaar. Ongeacht de huidskleur zijn ze een belangrijk probleem vanwege hun onaantrekkelijke uiterlijk en negatieve psychologische en emotionele impact, die de kwaliteit van leven beïnvloeden. 

Hyperpigmentatie van de huid wordt veroorzaakt door abnormale productie van melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor de huidskleur, en is een gevolg van ongecontroleerde, lokale overproductie van melanine door de melanocyten, waardoor onregelmatige huidskleur en donkere vlekken ontstaan.


Depigmenteren en reguleren

cosmelan® is een depigmentatiemethode die een intensieve corrigerende werking heeft op hyperpigmentaties van de huid, terwijl tegelijkertijd de overproductie van melanine in de melanocyten wordt gereguleerd, waardoor nieuwe donkere vlekken worden afgeremd en gecontroleerd. Het heeft een dubbele corrigerende en controlerende actie, die op korte en lange termijn resultaten bereikt door hyperpigmentatie onder controle te houden.

Cosmelan 2 crème helpt het verschijnen van nieuwe vlekken te voorkomen. Aangevuld met Hydra Vital factor K en hydraterende zonbescherming SPF50 +, wordt de verzorging en het voorkomen van vlekken op een unieke en integrale manier opgelost.


Wat is Mesoestetic Cosmelan 2 ?

Een intensieve dag- en nachtcreme tegen pigmentatie, melasma en zwangerschapsmasker

Mesoestetic Cosmelan 2 is geschikt voor elk huidtype en is een crème die is ontworpen om ongelijkmatige pigmentatie van de huid te verwijderen en om de toon en natuurlijke glans te herstellen. De geavanceerde, actieve formule van Cosmelan 2 beperkt de vorming van melanine en bruine vleken, versnelt de huidafschilfering en garandeert een meer stralende, heldere, gelijkmatige huidtoon -en textuur.

Om de resultaten verkregen door Cosmelan 2 te behouden en zelfs te verbeteren, is het essentieel om zonnebrandcrème met een zonnebeschermingsfactor spf van meer dan 50 te gebruiken, zowel gedurende het gehele depigmentatieproces en ook na de beëindiging ervan om een heropleving van pigmentatie te voorkomen.


Gebruik van Mesoestetic Cosmelan 2 

Het is aanbevolen om bij Cosmelan 2 onderstaande richtlijnen te volgen om het gewenste resultaat van depigmentatie te bekomen of te behouden:

Cosmelan 2 (max 0.5 ml) wordt aangebracht op een schone, droge huid door een zachte massage, volgens de instructies van het "Mesoestetic cosmelan methode protocol". Dit protocol voorziet in 3 verschillenden BEHANDELMETHODES, afhankelijk van het door u gewenste resultaat of als preventie tegen opkomende pigmentatie.


VERMINDEREN -> BEHEERSEN -> VERMIJDEN

  • 1 | Het verminderen van hyperpigmentatie door continue depigmentering: Een dagelijkse routine om de overproductie van melanine in de melanocyt te reguleren. Breng Mesoestetic cosmelan 2 drie keer per dag aan (ochtend, middag en avond), gevolgd door Melan Recovery en hydraterende zonbescherming SPF 50+ gedurende de dag. Na voldoende resultaat kunt u eventueel overschakelen naar:
  • 2 | Het beheersen en op peil houden van hyperpigmentatie: Het behandelen van de overproductie van melanine door constante regulatie van de melanocyt. Dit regelt zowel de intra- als intercellulaire melanineproductie en voorkomt herpigmentatie. Breng Mesoestetic cosmelan 2 twee keer per dag aan ('s morgens en' s avonds), gevolgd door Melan Recovery en hydraterende zonbescherming SPF 50+ gedurende de dag. In geval van blootstelling aan de zon, 's middags opnieuw UV-bescherming aanbrengen.
  • 3 | Het vermijden van pigmentatie of voorkomen van nieuwe, her-pigmentatie: de neiging om donkere vlekken te ontwikkelen is een voortdurend risico. Tijdens deze controlefase wordt het opnieuw verschijnen van de behandelde vlekken en de vorming van nieuwe vlekken voorkomen, waardoor de eerder bekomen resultaten langer worden verlengd. Breng Mesoestetic cosmelan 2 enkel 's avonds aan, gevolgd door Melan Recovery. Breng overdag een hydraterende zonbescherming SPF 50+ aan en breng opnieuw aan in geval van directe blootstelling aan de zon.

We raden u ten allen tijde aan om de zonbescherming steeds te gebruiken als permanente cosmetische behandeling tegen hyperpigmentatie. Voorkomen is bij pigmentatie nog steeds veel makkelijker en goedkoper dan behandelen.

Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. In geval van accidenteel contact - was rijkelijk met water.

Het gebruik ervan wordt niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 12 jaar of tijdens zwangerschap of borstvoedingsperioden.


Meer algemene richtlijnen omtrent het gebruik van de Mesoestetic Cosmelan 2 crème:

We adviseren om de Cosmelan 2 crème best te gebruiken in combinatie met de kalmerende werking van de Mesoestetic Melan Recovery en de beschermende factor van de Mesoestetic Melan 130+ pigment control. U kunt deze 3 producten via dit pakket voordeliger aanschaffen!

Identificeer het gezichtsgebied dat behandeld moet worden en breng daar de crème op aan (vermijd de oogcontour). Breng deze maximaal 3 keer per dag aan in de 1e maand. Als u een overdreven reactie opmerkt, verminder dan naar twee keer per dag. Als u nog steeds een overdreven reactie van de huid waarneemt, minder dan maar één keer per dag.

Het gebruik van de Mesoestetic Cosmelan 2 kan bijwerkingen hebben, zoals:

  • Roodheid/Gevoeligheid
  • Droge Huid/Schilfers
  • Branderig gevoel/Jeuk

Cosmelan 2 is een sterk geconcentreerd product, dus de bijwerkingen die u krijgt van de Cosmelan 2 creme zijn heel normaal!

De cosmelan 2 creme heeft echt een peeling effect en niet elke persoon reageert daar hetzelfde op. U kunt de bijwerkingen wel proberen te voorkomen door het rustig aan op te bouwen door 1x 's avonds te starten. En mocht u intensiever willen, dan kunt u dat opbouwen naar 2x tot maximaal 3x per dag te smeren.

Het wordt aanbevolen dat u voor elke toepassing gebruik maakt van maximaal 0,5 ml crème. Een grotere hoeveelheid van de crème kan moeilijker door de huid worden opgenomen. Het aanbrengen van een dikkere laag van het product kan leiden tot huidbeschadigingen zoals extreme droogheid, peeling van de huid enz. 


Meest voorkomende pigmentatieproblemen:

melasma of zwangerschapsmasker

Ongelijkmatig en onregelmatig met ongedefinieerde randen. Vaak symmetrisch. Schaduwachtig uiterlijk.Postinflammatoire hyperpigmentatie (PIH)

Onregelmatige, platte, asymmetrische donkere pigmentvlekken, hetzij gelokaliseerd of verspreid.Zonne- en seniele lentigo

Vlekken die ovaal of rond zijn, linzevormig en gelijkmatig, met een afmeting van 2-20 millimeter.Ephelides (sproeten)

Kleine, platte, gepigmenteerde vlekken. Meervoudig en symmetrisch. Lichtbruin.