Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

IMAGE I MASK - IMAGE Skincare

HYDRATEREN - STRALEN - VERJONGEN


Met IMAGE Skincare I-MASK ervaar je een ultiem ritueel van huid transformatie en natuurlijke detox!

I MASK van IMAGE Skincare bevat twee praktische sheetmaskers en 3 zalige,  hoogwaardige crème maskers.  

Elk product in deze mask serie bevat verstevigende, voedende, filterende, hydraterende of huidverjongende werkstoffen. Het probiotische element bij het Purifying Probiotic Mask brengt de natuurlijke flora op uw gezicht terug in balans. 

Laat u meevoeren op een reis van totale verjonging!

IMAGE I MASK - Image Skincare producten kopen

IMAGE I Mask, ervaar een ultiem ritueel van huidtransformatie en natuurlijke detox


I MASK gezichtsmaskers kopen?

Is je huid toe aan een ware oppepper? Dan raden wij aan om een I MASK gezichtsmasker te kopen. Een Image Skincare gezichtsmasker zorgt niet alleen voor een heerlijk verwenmoment voor je huid en jezelf, maar is ook een ideale uitkomst voor snel resultaat. De gezichtsmaskers van I MASK bevatten een unieke samenstelling van krachtige ingrediënten, waardoor de werking van de maskers direct zichtbaar is.

Een gezonde huid met I MASK kleimaskers

Wil je je huidstructuur verbeteren en onzuiverheden en huidveroudering verminderen? Dan kun je de I MASK kleimaskers kopen. 

Zo is het Purifying Probiotic Mask ideaal om onzuiverheden te verwijderen en de huid een detox te geven. Dit zuiverende masker met Braziliaanse groene klei en actieve houtskool reinigt de poriën, terwijl antioxidanten en essentiële vitamines de huid laten stralen. 

Is je huid toe aan een energizer en wil je tekenen van huidveroudering verminderen? Koop dan hetI MASK - Firming Transformation Mask. Dit verstevigende masker bevat exfoliërende korreltjes van Jojoba, het peperbes-extract en hyaluronzuur. Deze effectieve mix is jouw beautygeheim voor een jonge en frisse uitstraling!

I MASK sheetmasker kopen

Geef je huid een instant boost door een sheetmasker van IMAGE Skincare te kopen. In slechts tien minuten zie je resultaat! Met het I MASK - Hydrating Hydrogel Sheet Mask geef je je huid een heerlijke hydratatieboost. Het bevat een krachtige mix van essentiële aminozuren, aloë vera en antioxidanten. Ook zorgt dit hydraterende en kalmerende masker voor een gezonde glow.

Koop je volledige IMAGE Skincare routine bij BoTh Cosmetics!

Wil je een ander gezichtsmasker proberen, of your daily skin routine aanvullen met andere producten? Neem dan eens een kijkje op de rest van onze webshop. Twijfel je nog over het kopen van I MASK producten? Wij helpen je graag verder!