Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

PHILIP MARTIN'S

Luxueus gevoel met organische en biologische werkstoffen


Italiaanse Luxe en het milieu boven bij Philip Martin's!


Beleef waardevolle momenten met deze luxe schoonheidsproducten van het Italiaanse merk Philip Martin's!

Philip Martin's heeft met haar unieke filosofie een prachtige reeks waardevolle en verfijnde, niet-giftige huidverzorgingsproducten van de topkwaliteit gecreëerd.

Van essentiële Jojoba-oliën, hydraterende serums en creams, zalige handcrèmes en zachte gezichtsmaskers tot hun opmerkelijke minerale make-up: een volledige natuur- en mens minnende lijn die je onderdompelt in luxe en topkwaliteit, zonder de natuur of jezelf te schaden.

Philip Martin's ademt Italië! Met sinaasappel van Calabrië,  aloë die enkel geteeld werd in de Italiaanse landbouwmediterrane olijfolie en andere Italiaanse kwaliteitsingrediënten brengt Philip Martin's de Italiaanse lifestyle naar de wereldwijde top in cosmetica.


Your organic Italian Lifestyle begins here!

ORGANIC BASED - NON TOXIC - FACE & BODY

Philip Martin's producten kopen


Categorieën

Philip Martin's, gemaakt VAN Italië

YOUR ITALIAN ORGANIC LIFESTYLE BEGINS HERE!


Cleansers, peelings, crèmes, serums en douche gels van Philip Martin's

Geniet van een overdaad aan prikkels!

De geur van de natuur, van intrinsieke originele kwaliteit, oude kennis, wereldwijd erkende cultuur: Philip Martin's stopt Italiaanse weldaad in een merk dat enkel pure, natuurlijke elementen oogst, en deze gebruikt om pure schoonheid aan iedereen te brengen.

De filosofie van Philip Martin's beperkt zich niet tot enkel de functie van het product, Philip Martin's slaagt wonderwel om uw zintuigen overdadig te prikkelen met exclusieve geuren en kleuren. Elk product garandeert een zalig moment voor degenen die ze gebruiken: prachtige unieke geuren, luxueuze gevoelens en opmerkelijke kleuren!

Handgeoogste kruidensafraan, het duurste specerij ter wereld, maakt van deze Saphron, een exclusieve, luxueuze douchegel. Zálig onder de douche of in bad!

De shower gel, volledig samengesteld uit biologisch afbreekbare materialen, is er voor mensen met verfijning en smaak. Koninklijke saffraan gecombineerd met verfrissende grapefruittonen, een waardevolle, originele en verrassende combinatie die de lichaamshuid dynamiek, frisheid en sensualiteit schenkt!

Geniet bij uw verzorgingsritueel van een exclusief en luxueus comfortabel reinigingselixir die uw zintuigen niet onberoerd zal laten.


Philip Martin's passie voor biologische, organische ingrediënten

"to be pure" is het motto van Philip Martin's. Een filosofie volledig gebaseerd op een passie voor de natuur, gecombineerd met een grote zorg voor het milieu en uw persoonlijke gezondheid.

Alle producten zijn natuurlijk, met ingrediënten van biologische oorsprong, zonder nikkel en zonder formaldehyde, voor haar, gezicht en lichaam, allemaal voor 100% gemaakt in Italië.

Philip Martin's biedt producten voor haarverzorgingzoals shampoos, maskers en tegen de zon beschermende haarspray, en huidverzorging, zoals cleansers, peelings, serums, crèmes, maskers, zonneproducten en douchegels, met gecertificeerde biologische ingrediënten (jojoba-olie, essentie van sinaasappel uit Calabrië, aloë uit de Italiaanse landbouw, mediterrane olijfolie, Moringa Oleifera Extract...), gecombineerd met niet-giftige chemische stoffen om producten te verkrijgen die zowel kwaliteit als schoonheid van haar en huid zichtbaar verbeteren. Een exclusieve serie handverzorging en minerale Make Up behoren ook tot Philip Martin's Italian Lifestyle.

De 5 waarden van Philip Martin's


Philip Martin's is Bio organisch

De unieke balans tussen natuur en wetenschap in innovatieve, gepatenteerde en gecertificeerde plantenformuleringen. Philip Martin's beschikt over een uniek selectie van gecertificeerde plantaardige en biologische ingrediënten om hun producten zo efficiënt mogelijk en resultaatgericht te maken

Nature meets sciense, dankzij Philip Martin's

De huidige generatie wil healthy beauty, maar zonder in te boeten op resultaat. Natuur is de basis, maar enkel natuurlijke werkstoffen zijn soms niet sterk genoeg. Philip Martin's streeft naar maximale product efficiëntie maar met maximaal respect voor natuur en gezondheid. Het klinkt zeer mooi in de oren als je hoort dat een product volledig organisch is. Maar echter is dit niet de filosofie die Philip Martin's uitdraagt. Philip Martin's wil ook sterke resultaten kunnen garanderen. Hiervoor combineren ze organische ingrediënten met niet-toxische chemie. Door deze unieke combinatie van natuur en groene chemie, opent zich een beautywereld waar krachtige maar biologisch duurzame formules hun werking verzekeren, tot diep in de huidlagen.

Philip Martin's zorgt voor harmonie van alle zintuigen

Prikkeling van de zintuigen op elk vlak.
Welzijn is voor Philip Martin's een reis waarin smaak, geur en de resulterende sensaties de persoon ertoe brengen om te dromen en unieke momenten te herbeleven. Het resulterende plezier is de bestaansreden van de creaties van Philip Martin's

Philip Martin's is exclusief, met een unieke filosofie

'We don't want to be liked a little by many but loved by a few': Philip Martin's richt zich op de betere salons en kwalitatieve niche webshops die een veeleisend cliënteel hebben die luxe en kwaliteit verwacht. Philip Martin's is een filosofie dat op een boeiende manier en met een sterke persoonlijkheid evolutie, groei, competentie en ervaring omvat. De training, het advies, de filosofie, de producten, hun conceptstore zijn ontworpen om een uniek pad te bewandelen. Philip Martin's is een uniek merk: geen enkel ander beautymerk werkt op deze manier en met deze filosofie.

Philip Martin's is pure luxe en genot, met kwaliteit van a tot z

Hoogste kwaliteit aan werkstoffen, maar ook aan duurzame verpakking, jarenlang onderzoek, kwalititeitscontrole,...