Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

SAPHRON Shower Gel - Philip Martin's douchegel - 300ml

Ontdek Saphron! De luxe gelreiniger van Philip Martin's, met handgeoogste kruidensafraan, het duurste specerij ter wereld! Saphron douchegel is zalig onder de douche of in bad. 

De gel is samengesteld uit biologisch afbreekbare materialen en voor mensen met verfijning en smaak. Koninklijke saffraan gecombineerd met verfrissende grapefruittonen is een waardevolle, originele en verrassende combinatie die de lichaamshuid dynamiek, frisheid en sensualiteit geeft.

Geniet bij uw verzorgingsritueel van een exclusief en luxueus comfortabel reinigingselixir.

52,00 €

Ontdek SAPHRON! Philip Martin's fantastisch geurende, luxe douchegel met Saffraan!


Onschatbare saffraan

Saffraan wordt gewonnen uit de bloem van de krokusplant. De saffraandraadjes zijn de gedroogde uiteindes van de stempels van de bloem. Iedere bloem bevat drie stempels die met de hand worden geoogst en gedroogd. Er zijn 150.000 bloemen nodig om een ​​kilo saffraandraadjes te produceren!

In het oude Perzië werden saffraandraden geweven in stoffen die aan de goden werden geofferd, en saffraantheepriesters genazen droefheid. In Griekenland en Egypte was saffraan een medicijn en een ingrediënt in de meest luxueuze parfums. 

Saffraan bevat essentiële oliën, flavonoïden, caroteen, vitamine B1, B2. 

Het is een specerij met een speciale geur en wordt ook verondersteld afrodiserende eigenschappen te hebben.


Saphron, pure douche luxe met een hart voor de natuur!

De Saphron Shower Gel verfrist het lichaam en boost het uw natuurlijke vitaliteit en energie. De huid ziet er geregenereerd, strakker en gehydrateerd uit, voelt zacht, fluwelig aan en ruikt heerlijk!

De formulering met op natuurlijke basis biologisch afbreekbare grondstoffen toont de aandacht van Philip Martin's voor het welzijn van de persoon, het milieu en het mariene ecosysteem. 

Ideaal bij boot- en strandvakanties!


Gebruik van Philip Martin's Saphron Douche Gel

Masseer de Saphron Douche Gel zachtjes over het natte lichaam en spoel daarna af. Ideaal voor zowel een zalig verkwikkend bad als een intens verfrissende douche 


Belangrijkste werkstoffen in deze Sapphron Douche Gel van Philip Martin's

GRAPEFRUIT ETHERISCHE OLIE

Bekend om zijn talrijke eigenschappen, heeft het een herbalancerende, verstevigende en gladmakende werking. Het heeft ook een ontspannende en drainerende werking, stimuleert de microcirculatie en helpt de huid te verstevigen en te verdichten. Het is een zeer nuttig ingrediënt voor een huid met onvolkomenheden, vooral in verband met waterretentie en cellulitis.

EXTRACT VAN SAFFRAAN

Dankzij de rijkdom aan mineralen, eiwitten, vitamines en antioxidanten is het een waar schoonheidselixer. Uitstekend voor de verzorging van onze huid, het helpt tegen contrasterende vlekken en tekenen van veroudering. Het helpt de huid fluweelzacht te maken en is doeltreffend in het tegengaan van huidonvolkomenheden door het verlies van tonus te beperken en elasticiteit te verbeteren.

BETAINE

Aangebracht op de huid heeft het buitengewone hydraterende eigenschappen die vergelijkbaar zijn met glycerine. Dankzij de aanwezigheid van talrijke methylgroepen verhoogt deze actieve stof de celvernieuwing van het stratum corneum, vernieuwt de huid en geeft de gevoelige huid een grotere frisheid.

BIOLOGISCH BARBADENSIS SAP

Rijk aan polysachariden, aminozuren, organische zuren en fytosterolen, is Aloë-sap ideaal voor het ontgiften en herstellen van de vette huid. Het heeft een antibacteriële en antimicrobiële werking en helpt het evenwicht van de microflora van de huid te herstellen. Aloësap heeft een krachtige herstellende en helende werking.