Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Everyday Hand Wash - Philip Martin's Hand Elixir - 500ml

Philip Martin's brengt met deze dagdagelijkse hand wash een luxueus elixir op de markt die een langdurige en intense ambergeur achterlaat op de huid. 

De delicate werkstoffen in deze zalige handreiniger reinigen zonder irriterend te zijn:

  • Organic Yarrow Extract - Hydraterend
  • Organic Marigold Extract - Kalmerend
  • Wood Violet Extract - Verzachtend

Een rijke verzameling natuurlijke extracten die onmiskenbaar uw handen een gehydrateerd en zacht gevoel zullen geven. De langdurig bruisende, intense ambergeur is, zoals gekend bij Philip Martin's, ook hier terug een enorme troef voor mensen die houden van uniek, luxury en weldaad.

Deze hand wash komt enkel in een 500 ml versie, ideaal voor in de keuken en de badkamer, maar vooral in het kleinste kamertje, waar de huisgenoten en gasten telkens opnieuw verwelkomd worden met een onwijs unieke handzeep die aan tafel of in de zetel nog lang en aangenaam zal nageuren. 

Wedden dat er aan de dinertafel over gesproken wordt?!

40,00 €

Philip Martin's Hand Elixir, perfecte reiniger met een onwijs lekkere geur!


BIO YARROW EXTRACT

De naam van het geslacht werd vastgesteld door Linnaeus en komt voort uit de overtuiging dat Achilles deze planten tijdens het beleg van Troje had gebruikt om de wonden van Télefo te genezen. Het heeft anti-seborrheic, anti-inflammatoire en verstevigende eigenschappen.

BIOLOGISCH MARIGOLD EXTRACT

Marigold of Goudsbloem is een overblijvend kruid met uitstekende eigenschappen. De belangrijkste zijn de genezende, antiseptische, anti-roodheid en verzachtende eigenschappen en de flavonoïden die erin zitten hebben een belangrijk ontstekingsremmend effect