Body Scrub - Philip Martin's lichaamspeeling - 75/200ml

Deze Philip Martin's body scrub reinigt en maakt de huid van uw lichaam glad. Met speciale sferische microkorrels van mediterrane olijfstenen en een mix van actieve stoffen verwijdert de scrub dode huidcellen, zelfs in de meest gevoelige en delicate gebieden zoals borsten en billen.

Ideaal voor de vochtarme huid, en ter voorkoming van striae in gebieden zoals de borst, buik en billen en voor die delen waar de huid bijzonder dik is. 

Kies een variant:

Vanaf 20,00 €

Philip Martin's Body Scrub, zalig geurende lichaamspeeling met korrels van mediterrane olijfstenen


Deze Bodyscrub van Philip Martin's  bevat een reinigende formule met gladmakend effect die bolvormige microkorrels van mediterrane olijfpitten bevat.

Daarnaast vind je een mix van reinigende actieve ingrediënten die, eenmaal op de huid gemasseerd, onzuiverheden effectief verwijderen zonder agressief te zijn. Daarom is het zelfs ideaal voor de meest gevoelige en delicate zones zoals borsten en billen. 

Philip Martin's Body Scrub bevordert de natuurlijke omzet en verwijdert effectief de dode cellen van de hoornlaag. Het is ook perfect voor de vochtarme huid, het voorkomt striae op gebieden zoals borsten, buik, billen en die delen van het lichaam waar de huid bijzonder dik is. 

Te verkrijgen in een kleinere testversie van 75ml, of de grotere versie van 200ml