Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Body Scrub - Philip Martin's lichaamspeeling - 75/200ml

Deze Philip Martin's body scrub reinigt en maakt de huid van uw lichaam glad. Met speciale sferische microkorrels van mediterrane olijfstenen en een mix van actieve stoffen verwijdert de scrub dode huidcellen, zelfs in de meest gevoelige en delicate gebieden zoals borsten en billen.

Ideaal voor de vochtarme huid, en ter voorkoming van striae in gebieden zoals de borst, buik en billen en voor die delen waar de huid bijzonder dik is. 

Kies een variant:

Vanaf 20,00 €

Philip Martin's Body Scrub, zalig geurende lichaamspeeling met korrels van mediterrane olijfstenen


Deze Bodyscrub van Philip Martin's  bevat een reinigende formule met gladmakend effect die bolvormige microkorrels van mediterrane olijfpitten bevat.

Daarnaast vind je een mix van reinigende actieve ingrediënten die, eenmaal op de huid gemasseerd, onzuiverheden effectief verwijderen zonder agressief te zijn. Daarom is het zelfs ideaal voor de meest gevoelige en delicate zones zoals borsten en billen. 

Philip Martin's Body Scrub bevordert de natuurlijke omzet en verwijdert effectief de dode cellen van de hoornlaag. Het is ook perfect voor de vochtarme huid, het voorkomt striae op gebieden zoals borsten, buik, billen en die delen van het lichaam waar de huid bijzonder dik is. 

Te verkrijgen in een kleinere testversie van 75ml, of de grotere versie van 200ml


Gebruik van Philip Martin's Body Scrub peeling

Breng een kleine hoeveelheid product aan op het hele lichaam, masseer met cirkelvormige bewegingen. Spoel met water. 


Belangrijkste werkstoffen in deze Philip Martin's Body Scrub peeling

SFERISCHE OLIJFSTEEN

Het scrub-effect van de microkorrels die uit de steen worden verkregen, bevordert de verwijdering van dode cellen en bevrijdt de huid van onzuiverheden met een delicate exfoliërende werking.

MANGO BOTER

Het wordt gewonnen uit de zaden van de vrucht, heeft voedende, verzachtende eigenschappen en helpt de huid en het haar hersteld, gehydrateerd, zacht en zijdeachtig te houden. Het is rijk aan vitamine C, dat het haar beschermt tegen invloeden van buitenaf. Geschikt voor dun, beschadigd, pluizig, dof of broos haar.