FIJI Acqua Rinfrescante - Philip Martin's frisse tanning spray - 250ml

Best-seller!

FIJI Acqua Rinfrescante is een verfrissende zonnespray van Philip Martin's, ideaal voor lichaam, gelaat én haar. Fiji biedt onmiddellijke frisheid en helpt tijdens het zonnen uw bruine kleur te versterken. Het verfrist, hydrateert en laat de huid zacht aanvoelen met een zalig delicate zomergeur. 

Deze Fiji bevat geen SPF, het kan alleen worden gebruikt als een verfrissend product in combinatie met een zonbeschermingsproduct. 

26,40 €

FIJI Acqua Rinfrescante, Philip Martin's frisse zonnespray die helpt bruinen! Een best-seller in de zomer!


Deze FIJI Tanning Spray van Philip Martin's is een verfrissende mist-spray op waterbasis, dat verlichting en welzijn geeft, ideaal voor uw gezicht, lichaam en haar tijdens het zonnen!

Dankzij een complex van actieve ingrediënten geeft Fiji een onmiddellijke frisheid en helpt het de bruine kleur nog te intensiveren, waardoor de huid van het lichaam verfrist, gehydrateerd en zacht wordt met een zalig delicate zomergeur.

Fiji Acqua Rinfrescante bevat geen zonbeschermingsfactor en beschermt de huid van het lichaam niet tegen zonnebrand, het kan afzonderlijk als verfrissend product gebruikt worden of in combinatie met een beschermend zonneproduct.