Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

FIJI Acqua Rinfrescante - Philip Martin's frisse tanning spray - 250ml

Best-seller!

FIJI Acqua Rinfrescante is een verfrissende zonnespray van Philip Martin's, ideaal voor lichaam, gelaat én haar. Fiji biedt onmiddellijke frisheid en helpt tijdens het zonnen uw bruine kleur te versterken. Het verfrist, hydrateert en laat de huid zacht aanvoelen met een zalig delicate zomergeur. 

Deze Fiji bevat geen SPF, het kan alleen worden gebruikt als een verfrissend product in combinatie met een zonbeschermingsproduct. 

26,40 €

FIJI Acqua Rinfrescante, Philip Martin's frisse zonnespray die helpt bruinen! Een best-seller in de zomer!


Deze FIJI Tanning Spray van Philip Martin's is een verfrissende mist-spray op waterbasis, dat verlichting en welzijn geeft, ideaal voor uw gezicht, lichaam en haar tijdens het zonnen!

Dankzij een complex van actieve ingrediënten geeft Fiji een onmiddellijke frisheid en helpt het de bruine kleur nog te intensiveren, waardoor de huid van het lichaam verfrist, gehydrateerd en zacht wordt met een zalig delicate zomergeur.

Fiji Acqua Rinfrescante bevat geen zonbeschermingsfactor en beschermt de huid van het lichaam niet tegen zonnebrand, het kan afzonderlijk als verfrissend product gebruikt worden of in combinatie met een beschermend zonneproduct.


Gebruik van Philip Martin's FIJI Tanning Spray

De FIJI spray voor gebruik goed te schudden. Spray de Fiji Refreshing Tanning Water meerdere keren op gezicht, lichaam en haar tijdens blootstelling aan de zon. De FIJI spray kan worden gebruikt na het aanbrengen van een zonnebrandproduct. 


Belangrijkste werkstoffen in deze FIJI Tanning Spray van Philip Martin's

BIOLOGISCH WALNOOTEXTRACT

Het heeft een sterke antioxiderende en antiradicale werking en beschermt huid en haar tegen schade veroorzaakt door externe factoren die veroudering veroorzaken. De antioxiderende werking blijft zelfs enkele uren na het aanbrengen actief, aangezien de structurele polyfenolen een beschermend omhulsel vormen op haar en huid, waardoor ze worden beschermd tegen oxidatie.

ISOMERAAT
Sacharide

Zeer effectieve regulerende suiker van hydratatie. Versterk het natuurlijke waterretentievermogen en verkrijg een optimaal hydratatieniveau, vooral in de aanwezigheid van een lage relatieve vochtigheid.

ERITRULOSE

Erythrulose is een suiker die, door te reageren met de aminozuren en eiwitten in de keratine, een natuurlijk bruinend effect veroorzaakt op de cellen van het stratum corneum van de epidermis. Het dringt niet diep door en blijft aan het oppervlak, het veroorzaakt geen bijwerkingen.

BIO HAVER EXTRACT

Met zijn kalmerende werking, met zijn verzachtende en hydraterende eigenschappen herstelt het snel de fysiologische pH-waarde en beschermt het de huid tegen externe invloeden.