Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Free Shave - Philip Martin's scheergel voor gevoelige huid - 200ml

Philip Martin's Free Shave 3-in-1: pre-shave, shave en post-shave emulsie.
Free Shave bereidt uw oksels, benen of gezicht voor op het scheren, maakt het makkelijker om het scheermes te schuiven en biedt soelaas aan gevoelige huiden die snel geïrriteerd raken bij scheren.
Uw huid zal zacht, gehydrateerd en geparfumeerd zijn.

46,00 €

Free Shave is Philip Martin's oplossing voor scheren bij gevoelige huiden die irriteren na scheren


Deze Free Shave emulsie van Philip Martin's zorgt zowel voor, tijdens en na het scheren voor de licht gevoelige huiden. Free Shave bevat actieve bestanddelen die irritatie en roodheid van de huid verminderen die door het scheerproces zijn ontstaan. Het verbetert hydratatie en geeft een gevoel van rustgevendheid.

Een makkelijk 3-in-1 product: een préshave voor de scheerbeurt, een emulsie om te scheren en een aftershave. Door het product glijdt het mes makkelijk over het scheeroppervlak. 


Gebruik van deze Philip Martin's Free Shave

Maak de huid nat met heet water, breng het product in de gewenste hoeveelheid aan en masseer de moeilijkste plekken zorgvuldig. Breng indien nodig een warme vochtige doek aan om de huid voor te bereiden op het scheren. 

De transparantie van het product stelt u in staat om met extreme eenvoud te werken bij het definiëren van de perimeters, zelfs in de meest gecompliceerde punten.

Na het scheren zorgvuldig afspoelen en drogen.
Geen aftershave meer nodig!


Belangrijkste werkstoffen in deze Philip Martin's Free Shave scheergel

BIOLOGISCH CITROENSCHIL EXTRACT

Verkregen door koude persing, van vakkundig geselecteerde citroenschillen, bevordert dit de optimale bewaring van verschillende vitamines, in het bijzonder C. Het is een sterk verstevigend en verkwikkend.

BIOLOGISCH KAMILLE EXTRACT

Plant waaruit linolzuur, salicylzuur, citroenzuren, suikers en vitamine B en C worden gewonnen Ideaal voor de droge, gevoelige en gevoelige huid.
Het kalmeert irritatie en roodheid dankzij de kalmerende, verzachtende en huidzuiverende eigenschappen.
Geeft glans aan het haar.

BIOLOGISCHE JOJOBA OLIE

Rijk aan vitamine E, heeft een polijstende, verzachtende en ontwarrende werking en is effectief voor het verminderen van jeuk en irritatie van de huid.