Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

IMAGE ILUMA - IMAGE Skincare

VERHELDEREN - VERLICHTEN - STRALEN


IMAGE Skincare ILUMA, een antwoord naar producten die pigmentatie en huidveroudering effectief bestrijden!

IMAGE Skincare ILUMA is een zeer effectieve, eerder revolutionaire, productlijn die oneffenheden en pigmentvlekken, maar ook ouderdomsvlekjes tegengaat en de huid mooi laat stralen. En dat zonder hydrochinon! 

De IMAGE Skincare ILUMA-lijn is ontworpen om veilig en zacht pigmentvlekken te voorkomen, te remmen en te verminderen. Deze producten bevatten natuurlijke huidverhelderende ingrediënten en zijn vrij van agressieve bleekmiddelen en fruitzuren. 

Ze zijn niet alleen geschikt voor het verminderen van pigmentvlekken, maar kunnen ook helpen bij het verminderen van littekens en roodheid, en het verbeteren van een doffe teint.

De IMAGE Skincare ILUMA productlijn bevat ook een intense formule om donkere plekken en pigmentatie te verminderen

Pigmentvlekken zijn het gevolg van een verstoorde productie van melanine. Tyrosinase, een huideigen enzym, speelt een rol in deze productie. Het remmen van tyrosinase voorkomt verdere uitbreiding van pigmentvlekken. 


Planten zoals leverkruid en Indian Kudzu extract helpen het enzym te remmen. Tevens verbeteren extracten van bloemen en kruiden, zoals madelief, zoethout, moerbei en wilgenschors, de huidskleur door bestaande plekjes te verlichten en de huid te egaliseren.

De speciale Vectorize-Technology zorgt ervoor dat de werkstoffen geleidelijk worden afgegeven aan de huid en hierdoor de werkstoffen 48 uur actief zijn.

ILUMA bestaat uit een cleanser, serum en crème, in 2 aparte formules voor het gelaat en voor het gevoeliger gebied rond de ogen.

Lees onder de producten meer over de IMAGE ILUMA antipigmentatie serie

IMAGE ILUMA - Image Skincare produkten kopen

IMAGE Iluma, het antwoord van IMAGE Skincare op pigmentatie en huidveroudering


Categorieën

IMAGE Skincare heeft de ILUMA serie ontwikkeld om de vorming van pigmentvlekken te voorkomen, af te remmen en te verminderen. 

Deze productlijn is vrij van agressieve blekende middelen en fruitzuren, maar bevatten natuurlijke huidoplichters. Dat betekent dat deze producten mild zijn en veilig in het gebruik. De ILUMA serie kan ook een positieve invloed hebben op andere oneffenheden van de huid, zoals kleine littekentjes of rode plekjes die achterblijven na bijvoorbeeld acné. Daarbij heeft het een goed effect op een doffe teint.


IMAGE ILUMA remt de foutjes in uw melanine productie af

Tyronisase is een huideigen enzym die een rol speelt bij uw melanineproductie, ofwel het gekende 'pigment'. Als er een productiefoutje is bij de aanmaak van melanine kunnen pigmentvlekken ontstaan. Door het tyronisase enzym af te remmen, kan een uitbreiding van pigmentvlekken voorkomen worden. Specifieke plantaardige werkstoffen, zoals het Indian Kudzu extract of het leverkruid die in de ILUMA lijn van Image Skincare aanwezig zijn, remmen dit enzym af.

Overige natuurlijke en heilzame stoffen

Ook de oplichtende bloemen- en kruidenextracten, zoals het zoethout, de madelief, de moerbei en het wilgenschors extract hebben een heilzame functie. Zij kunnen de doffe teint en de bestaande plekjes verlichten en egaliseren. Ze geven de ILUMA producten ook een subtiele bloemige geur en door de smeuïge textuur wordt uw huid direct verzacht. Daarom zijn de ILUMA producten ook geschikt voor een droge en gevoelige huid. Door de speciale 'Vectorize Technology' worden de werkzame stoffen geleidelijk afgegeven aan de huid. waardoor de stoffen 48 uur actief blijven.


Intense Brightening Exfoliating Cleanser

Net zoals voor iedere huid moet een huid die gevoelig is voor pigmentvlekken goed gereinigd worden wil men resultaten bereiken. De IMAGE ILUMA Intense Brightening Exfoliating Cleanser reinigt de huid zonder de natuurlijke vetlaag te verwijderen. Hij laat een voedingslaagje achter en de plantaardige huidoplichters verminderen de oppervlakkige pigmentverstoringen. Een perfect product om ook tijdens zwangerschap te gebruiken of om pigmentvlekken te voorkomen of te behandelen. 


Na de IMAGE ILUMA reiniging volgt de ILUMA serum en ILUMA crème

's avonds gebruik je IMAGE ILUMA Intense Brightening Crème, een huidoplichtende en egaliserende nachtcrème die uitstekend is voor ouderdomsvlekken en pigmentvlekken. Gedurende de hele nacht wordt de huid intensief gevoed. De natuurlijke stoffen in de crème zorgen dat het tyronisase enzym wordt afgeremd en daarmee ook de vorming van pigmentvlekken. De plantaardige extracten zorgen dat de hyperpigmentatie vervaagt en dat de huidteint wordt geëgaliseerd.

Voor overdag kun je het best 's morgens eerst nog IMAGE ILUMA Intense Brightening Serum  gebruiken. Dit huid egaliserende serum is uitermate geschikt voor de gepigmenteerde, pigmentgevoelige of rode huid. Het remt de overproductie van pigment af en kan ook tijdens de zwangerschap gebruikt worden om melasma te voorkomen. Ook werkt het prima voor rode en donkere vlekjes na acné. De romige olievrije textuur van het serum zorgt dat de huid ook onmiddellijk het droge gevoel kwijtraakt. Zeker na een peel-behandeling is dit serum uit de ILUMA lijn van Image Skincare een echte aanrader.


Intense Brightening Eye Crème

De kwetsbare huid rond de ogen vraagt altijd om een speciale behandeling. De Intense Brightening Eye Crème is één van de Image Skincare Brightening producten die deze gevoelige huid verstevigt, maar ook egaliseert. De crème is ultra hydraterend en de fijne lijntjes rond de ogen worden ermee verminderd. Maar bovenal pakt deze crème ook de pigmentvlekken rondom de ogen aan. 

Door de geneeskrachtige ingrediënten, de peptiden en de innovatieve andere egaliserende bestanddelen kan de huid beter herstellen. Hierdoor is het mogelijk om weer een meer stevige en stralende huid te krijgen en nemen zwellingen en donkere kringen rond de ogen af. 

Kortom, IMAGE ILUMA zorgt voor een algemeen jeugdiger en glowy uiterlijk. Hier dragen alle Image Skincare Brightening producten aan bij.