Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Cleanser - Image Skincare - 113 g

NIEUW!
Door de toevoeging van huidoplichtende ingrediënten wordt de huid geëgaliseerd en pigmentvlekken verlicht. Met deze Iluma Intense Brightening Exfoliating cleanser heb je absoluut geen reden om niet stralend voor de dag te komen! 

Biedt een optimale voorbereiding voor andere Iluma Brightening producten

 • Milde, exfoliërende reiniger
 • Creëert een perfecte glow
 • Geschikt voor alle huidtypen
41,00 €

De nieuwe IMAGE Skincare Iluma Intense Brightening Exfoliating Cleanser reinigt en verzacht de huid, de ultieme eerste stap naar verbetering bij pigmentatie!


IMAGE Skincare Iluma Intense Brightening Cleanser is een unieke Klei-achtige subantie die bij gebruik verandert in een licht schuimende crème, waarmee je dagelijks effectief de huid kunt reinigen en make-up kunt verwijderen. De zachte textuur, met een frisse, bloemachtige geur, droogt de huid niet uit en zorgt tijdens het reinigen voor een mooie stralende teint. Zo begin je de volgende stappen van Your Daily Skin Routine met een zijdezacht en schoon velletje!

Brighten up your day
Wat maakt ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Cleanser dan zo bijzonder? Naast de unieke textuur, bevat deze cleanser een aantal krachtige ingrediënten die bijdragen aan het egaliseren van de teint. Zo zijn er natuurlijke planten- en bloemen extracten, zoals pioenroos, aan toegevoegd die een bewezen werking hebben bij het oplichten van pigmentaties. 

Daarnaast bevat het groene thee en wilgenbast extract om de geïrriteerde huid te helpen kalmeren. ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Cleanser is de ultieme eerste stap naar verbetering bij pigmentatie!

De basis voor huidverbetering
Wist je dat tweedagelijks reinigen de basis vormt voor huidverbetering en een gezonde, stralende huid? Overdag worden we constant blootgesteld aan invloeden van buitenaf, denk bijvoorbeeld aan stof, smog en andere vuile deeltjes die via de lucht op onze huid terecht kunnen komen. 

Tel daar het gebruik van make-up bij op en je snapt de noodzaak om 's avonds je huid te reinigen!

Ook na het slapen
En 's ochtends dan? Gedurende de nacht scheidt de huid afvalstoffen af. Daarnaast bouwen dode huidcellen, bacteriën van je kussensloop en zweet zich op. Door de huid ook 's ochtends te reinigen, begin je de dag met een schone lei en worden de huidverbeterende producten die je daarna aanbrengt beter opgenomen.


Voordelen van Iluma Intense Brightening Exfoliating Cleanser

 • Verwijdert make-up en vuil effectief
 • Licht de huid zichtbaar op
 • Verfijnt en verzacht de huid
 • Laat de huid zichtbaar stralen
 • Egaliseert en hydrateert de huid

Gebruik van IMAGE Skincare Iluma Intense Brightening Exfoliating Cleanser

Zet deze Iluma Cleanser in als eerste stap in je skincare routine, voor een zijdezachte huid en perfecte glow! Vervolgens gebruik je een serum en smeer je voor overdag een dagcrème met SPF, of 's avonds een voedende nachtcrème.

Tips van de professional

Voor een extra schone huid en optimaal resultaat raden we een dubbele reiniging aan! Voeg 3x per week 's avonds AGELESS - Total Facial Cleanser toe aan Your Daily Skin Routine voor een extra IMAGE Glow.


Bijpassende producten

✓ Voor een optimale verlichting meng je deze cleanser met IMAGE Skincare Iluma - Intense Brightening Exfoliating Powder
✓ Breng na het reinigen IMAGE Skincare Iluma - Skin Brightening Serum aan
✓ Speciaal voor de verzorging van het gebied rondom je ogen adviseren we IMAGE Skincare Iluma - Intense Brightening Eye Crème
✓ Verzorg ook je lichaam met IMAGE Skincare Iluma - Skin Brightening Body Lotion


HOOFDINGREDIËNTEN Iluma Intense Brightening Exfoliating Cleanser

 • Bamboo Spheres en Smart Sensing Beads:
  Een natuurlijke, veilige scrubtechnologie afkomstig van cellulose. Verwijderen dode huidcellen op een milde manier en maakt de huid glad en stralend.
 • Mucor Miehei Extract:
  Een schimmel-afkomstig enzym dat voor origine gebruikt wordt voor kaasproductie. Dit klinkt wat vreemd, maar dit zorgt voor een exfoliërende, milde werking. Ondersteunt tevens de huidbarrière.
 • Ginseng, zouthoutwortel en pioenroos-extract:
  Een blend van natuurlijke extracten die de huid zoals een antioxidant beschermen tegen invloeden van buitenaf. Zorgt voor een egale huidteint.