Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Juliette Armand APOCALYPSIS Skinboosters

Alternatief voor Chemische Peelings, ideaal bij Acné!


APOCALYPSIS Skinboosters, dé doe-het-zelf oplossing voor een professionele peeling bij u thuis!

Mensen kiezen voor peelings om uiteenlopende redenen. Neem nu relatief kleine problemen zoals een vale, doffe teint, een onzuivere huid of verwijde poriën. Na enkele peelings boek je hier al resultaat. 

Ook bij actieve acne of resten van acne, zoals onderhuidse talg, kan een peeling helpen. 

Een derde groep huidproblemen zijn de pigmentstoornissen zoals melasma of zwangerschapsmasker, dat kan ontstaan tijdens de zwangerschap en nadien blijvende bruine vlekken geeft in het gelaat. Maar ook andere hormoonschommelingen kunnen de pigmentatie in de war sturen. 


Peelings zijn eveneens weinig risicovol, op voorwaarde dat ze vakkundig worden uitgevoerd. De behandeling zelf is vrij eenvoudig maar de correcte keuze aan actieve werkstoffen en hoeveelheden is dat niet. Chemische Peelings laat je dus best uitvoeren door een ervaren skinexpert. Ook bij ons kan je hiervoor terecht in onze Skin Clinic.

Vandaag bestaat er een waardig alternatief op de professionele peelings die in een schoonheidssalon worden toegepast: Juliette Armand APOCALYPSIS Therapie.

Deze SKINBOOSTERS Apocalypsis producten zorgen voor een medium chemische peeling, die erop gericht is om huidverkleuringen, pigmentvlekken, littekens, specifieke littekens na acne en rimpels sterk te verminderen of zelfs volledig te laten verdwijnen.

Skinbooster Apocalypsis stimuleert het natuurlijke regeneratieproces van de huid en helpt om de huid haar jeugdige en stralende uiterlijk terug te geven.

Juliette Armand APOCALYPSIS - alternatief voor chemische peeling