Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Philip Martin's Skincare

Made of Italy


Philip Martin's is een Italiaans merk dat biocompatibele producten creëert door kwaliteitsonderzoek op het gebied van welzijn te combineren met chemische, niet-toxische elementen. 

Philip Martin's gebruikt vrijwel uitsluitend ingrediënten van natuurlijke en biologische oorsprong. Zoals de jojoba-olie, de sinaasappel van Calabrië, de aloë die enkel geteeld werd in de Italiaanse landbouw, de mediterrane olijfolie en andere topingrediënten. Deze brengen het imago van Philip Martin's naar een topniveau in de cosmetische wereld. 


De biologische oorsprong ontziet de huid en stelt deze niet bloot aan stress en agressie , veel producten zijn veelzijdig inzetbaar en daardoor zowel voor haar als huid te gebruiken, kortom een ​​waar paradijs voor wie kiest voor bewuste schoonheid.  

Het bedrijf gebruikt de beste knowhow en technologieën om met succes internationaal zijn producten te produceren en in een voortdurende evolutie garant te staan voor de creatie van nieuwe hoogwaardige organische formuleringen. Zonder natriumlaurylsulfaat, pegkleurstoffen, plastics, alcohol, propyleenglycol of methyl/butyl Parabenen respecteert Philip Martin's hoge kwaliteitsnormen die het bedrijf vanaf het prille begin hebben onderscheiden van menig andere cosmeticaproducenten.


Philip Martin's huidverzorgingslijn komt tegemoet aan de essentiële behoeften voor Gezicht en Lichaam, met zeer verfijnde, unieke en exclusieve cleansers, crèmes en serums voor thuisgebruik.

Botanische formules die verfraaid zijn met unieke complexen, geraffineerde duurzame oliën en kleien die de pH van uw huid volledig respecteren en deze ook beschermen tegen de schade van tijd en externe agressies. 

Philip Martin's is een garantie op gezondheid, efficiëntie en zichtbare oplossingen. Een succesvol, luxueus en exclusief merk dat zijn effectiviteit heeft bewezen in meer dan 30 landen over de hele wereld. BoTh Cosmetics biedt u deze skincare productlijn dan ook met trots aan!


Alle Skincare producten van Philip Martin's zijn vrij van schadelijke stoffen:

GEEN Sodium lauryl sulfate (SLS), geen Peg, geen kleurstoffen, geen Alcohol, geen Propyleen glycol en geen Methyl/buthyl parabenen

In tegenstelling tot Philip Martin's, gebruiken heel wat merken het natuurlijke aspect puur vanuit commercieel standpunt. Bij Philip Martin's zijn professionaliteit en ervaring met natuurlijke werkstoffen nu net het uitgangspunt!

Philip Martin's is gebaseerd op het ontdoen van elke giftige stof in haar beautyproducten, om zo een ideaal schoonheidsritueel te creëren zonder schade te verrichten aan het welzijn van de huidige en toekomstige generaties.

Philip Martin's Skincare producten


Categorieën

De 5 fundamentele pijlers van Philip Martin's


Philip Martin's is Bio organisch 

De unieke balans tussen natuur en wetenschap in innovatieve, gepatenteerde en gecertificeerde plantenformuleringen. Philip Martin's beschikt over een uniek selectie van gecertificeerde plantaardige en biologische ingrediënten om hun producten zo efficiënt mogelijk en resultaatgericht te maken

Nature meets sciense, dankzij Philip Martin's

De huidige generatie wil healthy beauty, maar zonder in te boeten op resultaat. Natuur is de basis, maar enkel natuurlijke werkstoffen zijn soms niet sterk genoeg. Philip Martin's streeft naar maximale product efficiëntie maar met maximaal respect voor natuur en gezondheid. Het klinkt zeer mooi in de oren als je hoort dat een product volledig organisch is. Maar echter is dit niet de filosofie die Philip Martin's uitdraagt. Philip Martin's wil ook sterke resultaten kunnen garanderen. Hiervoor combineren ze organische ingrediënten met niet-toxische chemie. Door deze unieke combinatie van natuur en groene chemie, opent zich een beautywereld waar krachtige maar biologisch duurzame formules hun werking verzekeren, tot diep in de huidlagen. 

Philip Martin's zorgt voor harmonie van alle zintuigen

Prikkeling van de zintuigen op elk vlak.
Welzijn is voor Philip Martin's een reis waarin smaak, geur en de resulterende sensaties de persoon ertoe brengen om te dromen en unieke momenten te herbeleven. Het resulterende plezier is de bestaansreden van de creaties van Philip Martin's 

Philip Martin's is exclusief, met een unieke filosofie


'We don't want to be liked a little by many but loved by a few': Philip Martin's richt zich op de betere salons en kwalitatieve niche webshops die een veeleisend cliënteel hebben die luxe en kwaliteit verwacht. Philip Martin's is een filosofie dat op een boeiende manier en met een sterke persoonlijkheid evolutie, groei, competentie en ervaring omvat. De training, het advies, de filosofie, de producten, hun conceptstore zijn ontworpen om een uniek pad te bewandelen. Philip Martin's is een uniek merk: geen enkel ander beautymerk werkt op deze manier en met deze filosofie.

Philip Martin's is pure luxe en genot, met kwaliteit van a tot z

Hoogste kwaliteit aan werkstoffen, maar ook aan duurzame verpakking, jarenlang onderzoek, kwalititeitscontrole,...