Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Sea Salt Spray - Philip Martin's - 100ml

Philip Martin's Sea Salt Spray breng je op uw haar en huid aan en helpt je beschermen tegen uitdroging. Deze spray is bijzonder geschikt voor de behandeling van een onzuivere, licht geïrriteerde en seborroe-gevoelige huid. 

Sea Salt Spray is een ondersteunend en helpend element om het metabolisme en de cellulaire uitwisseling tussen epidermis en dermis te verhogen.

21,00 €

Philip Martin's Sea Salt Spray, beschermt uw haar en geïrriteerde huid tegen uitdroging


Sea Salt Spray van Philip Martin's brengt de licht geïrriteerde huid die neigt naar seborroe weer in evenwicht en geeft een licht volume aan het haar.

Sea Salt Spray helpt uw huid om zichzelf te zuiveren, te vernieuwen en te verfrissen, en het helpt de resultaten van gezichts- en lichaamsbehandelingen nog te versterken. Aangewezen voor de behandeling van een onzuivere, licht geïrriteerde en seborroe-gevoelige huid.


Gebruik van Philip Martin's Sea Salt Spray

Voor het haar:
Spray gelijkmatig op de hoofdhuid en het haar.
Masseer en ga verder met drogen.

Voor het lichaam:
Spray naar behoefte over het hele lichaam na het douchen of baden, voor de lichaamscrème 


Belangrijkste werkstoffen in deze Philip Martin's Sea Salt Spray

BIOLOGISCH LAVENDELWATER

Typische plant van mediterrane landen. Bekend om zijn decongestivum, antiseptische en verzachtende eigenschappen. Bijzonder geschikt voor de behandeling van een onzuivere huid die licht geïrriteerd is en vatbaar is voor seborroe.

LAVENDEL OLIE

Lavendel olie wordt verkregen door stoomdestillatie van de bloeiende toppen. Het heeft een balancerend, kalmerend en verkwikkend effect, de geur is discreet en delicaat. Geeft een gevoel van rust en ontspanning.

ROZE ZOUT

Natriumchloride bevrijdt je van onzuiverheden, overtollig talg en hyperhidrose. Bovendien leidt het dankzij zijn osmoregulerende functie tot een correct fysiologisch evenwicht, waardoor het afvoervermogen verbetert.