Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Calming Mask - Philip Martin's 75/200ml

Gezichtsmasker van Philip Martin's voor de meest veeleisende huid. De bijzondere formule heeft een kalmerend, samentrekkend, oplichtend effect en voorkomt de eerste tekenen van veroudering en beschermt tegelijkertijd tegen vervuiling. 

Kies een variant:

Vanaf 19,00 €

Calming Mask van Philip Martin's, ideaal masker om uw huid volledig te kalmeren!


Philip Martin's Calming Mask is een gezichtsmasker met een gemakkelijk aan te brengen crèmetextuur. Deze Calming Mask heeft een kalmerende en rustgevende werking en werkt op capillaire kwetsbaarheid, roodheid, irritatie en geeft uw huid een stralende en gezonde teint. Calming Mask voorkomt ook huidvlekken. 


Gebruik van Philip Martin's Calming Mask

Breng een dunne laag Calming Mask aan op de droge huid met een geschikte borstel of met behulp van uw handen.
Laat het masker ongeveer 10 minuten inwerken, bevochtig daarna de vingertoppen van je handen, masseer je gezicht en spoel daarna af 


Belangrijkste werkstoffen in Calming Mask

BIOLOGISCH BERENDRUIF EXTRACT

De belangrijkste componenten van berendruifextract zijn glycosiden, hydrochinonen, arbutine en methylarbutine. Het heeft samentrekkende eigenschappen en is daarom ideaal voor de behandeling van een onzuivere en seboreïsche huid.

VITAMINE C

Vitamine C wordt beschouwd als een van de meest effectieve antioxidanten die de vorming van vrije radicalen kunnen tegengaan.

ZWITSERSE TUINKERS

Zwitserse tuinkers beschermt en verbetert de weerstand van huidcellen tegen invloeden van buitenaf en remt de vorming van melanine. Het geeft direct helderheid en ondersteunt direct de toon.

BIOLOGISCH BOSBESSEN EXTRACT

De stoffen in het bosbessen extract zijn: tannines, anthocyanosiden, flavonoïden, suikers, vitamine C en anorganische zouten. De aanwezige anthocyanosiden verminderen de doorlaatbaarheid van de bloedvaten en hebben een vaatbeschermende werking (verhogen de capillaire weerstand en bevorderen het herstel van het endotheel). Op cosmetisch gebied wordt het gebruikt als een samentrekkend en zuiverend middel.