Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

MASKA' Antiage Mask - Philip Martin's - 15ml

Dit Anti-agingmasker van Philip Martin's biedt een liftende actie in een ontspannend moment. Het wegwerpbare cellulosemasker geeft de synergie van tensor-actieve ingrediënten, peptiden en stamcellen van argan in één sessie vrij.

De ingrediënten verminderen de expressielijntjes, verstevigen uw huid en laten uw gezicht stralen

15,00 €

MASKA' Antiage, het antiaging masker van Philip Martin's!


Maska' Anti-Age is het wegwerp gezichtsmasker van Philip Martin's met een botox-achtig effect, liftend en regenererend. Uw gezicht hoeft achteraf niet te worden gespoeld. Uw huid ziet er steviger uit, expressielijntjes zullen verminderd zijn en uw gezicht zal mooier stralen.


Gebruik van MASKA' Antiage van Philip Martin's

Druk de verpakking van dit Maska' Antiage Mask voor het openen licht aan om het product goed te verdelen. Door de stof aan de huid te laten hechten, breng je het masker aan op het hele (gereinigde) gezicht. Dit is een ontspannend masker, die je 10/15 minuten laat inwerken.
Wanneer de tijd om is, verwijdert u het masker en masseert u zachtjes om het overtollige product te absorberen. U hoeft uw gezicht dus niet meer te spoelen achteraf.


Belangrijkste werkstoffen in Philip Martin's MASKA' Antiage

ARGAN STAMCELLEN

Effectief beschermend effect dat een diepe verjonging van de huid bepaalt, een vermindering van rimpels en een toename van de huiddichtheid mogelijk maakt.

AFRIKAANS KIGELIA EXTRACT

Complex bestaande uit Afrikaans kigelia-extract en saponaire quillaja, bekend om hun hydraterende, liftende en anti-aging eigenschappen. Ze bevatten flavonoïden en suikers die de hydratatie van de huid bevorderen en peptiden met een bijna onmiddellijk liftend effect.

LAAG MOLECUUL GEWICHT HYALURONZUUR

Het heeft de eigenschap de vorming van nieuw collageen te stimuleren. In klassieke cosmetica wordt het veel gebruikt vanwege zijn effectiviteit. Hier wordt het gebruikt met een laag molecuulgewicht, zodat het niet alleen op het oppervlak maar ook in diepe huidweefsels kan werken.

HEXAPEPTIDE 19

Hexapeptide 19 is een actieve stof van de nieuwste generatie, die een botox-achtige micro-onttrekkende werking heeft, die helpt om expressielijnen te verminderen. Het bootst botulinumtoxine na op een veilige en omkeerbare manier.