Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

One-S Cream - Philip Martin's - gevoelige huid - 50ml

NIEUW!

One-S Cream is een buitengewoon heerlijke crème, speciaal ontworpen voor de gevoelige huid, die je dagelijks diep hydrateert, je teint transformeert en je huid verstevigt. Deze wonderlijke crème is als een knuffel voor de meest tedere en gevoelige huid van je gezicht!

Boordevol biologische extracten, ultra-hydraterende complexen en verjongende peptiden, zal deze zachtaardige crème je huid in de watten leggen, waardoor deze onweerstaanbaar zijdezacht, heerlijk fris en perfect gehydrateerd aanvoelt. 

Je kunt One-S over je gezicht, hals en decolleté verspreiden voor een buitengewone huidervaring!

82,00 €

S-One Cream van Philip Martin's, dagelijks diep-hydraterende crème voor gevoelige huid


Bereid je voor op een sublieme traktatie voor je gevoelige huid! Stel je een dagelijkse hydraterende crème voor die niet alleen hydratatie herstelt, maar ook de toon en stevigheid van je huid verbetert. Deze crème is als een teder gebaar voor de meest delicate delen van je gezicht.

Wat deze crème zo uitzonderlijk maakt, is zijn rijke samenstelling van organische extracten, krachtige hydraterende complexen en verjongende peptiden. Het is een zachte omhelzing voor je huid, die haar zijdezacht, heerlijk fris en diep gehydrateerd achterlaat.

Wanneer je deze crème gebruikt op je gezicht, hals en decolleté, zal je huid opbloeien als nooit tevoren. Het is als een geheime bron van jeugdigheid, verpakt in een potje vol liefdevolle zorg. 

Omarm deze prachtige crème en ontdek de stralende, zijdeachtige pracht van je gevoelige huid!


Gebruik van Philip Martin's One-S crème

Breng 's morgens, na een correcte reiniging, een redelijke hoeveelheid One-S cream aan op het gezicht, de hals en het decolleté en masseer tot het volledig is geabsorbeerd. Ook geschikt voor een gevoelige mannenhuid.


Belangrijkste werkstoffen van One-S Cream van Philip Martin's

TETRAPEPTIDE 40

Het is het belangrijkste element dat de werking van interleukines tegengaat die roodheid en de vorming van nieuwe onderhuidse haarvaten veroorzaken.
Tetrapeptide 40 gaat de ontstekingscascade tegen, vermindert zichtbaar roodheid van de huid en de vorming van overtollige haarvaten.

HYDRATEREND COMPLEX

Sacharide-isomeer is het functionele ingrediënt dat zich bindt aan de keratine van de huid om de hydratatie te reguleren. Dankzij de samenstelling, vergelijkbaar met die van koolhydraten die van nature deel uitmaken van de huid, vermindert het droogheid en huidirritatie en reguleert het de hydratatie.

EXTRACT VAN CACTUSVIJG

Voorkomt uitdroging van de huid. Het heeft een vaatvernauwende werking met een verstevigend en tonifiërend effect en gaat effectief de vorming van vrije radicalen tegen.