Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

In Oud Wash - Philip Martin's 2-in-1 douchegel en shampoo - 75/250ml

Deze In Oud Wash van Philip Martin's is rijk aan hydraterende en verzachtende werkstoffen om uw haar en huid dagelijks te reinigen. Geniet van de zalig verfijnde houtachtige en kruidige geuren van Agarhouthars, dat typisch is voor sensuele en mysterieuze parfums uit het Midden-Oosten

Kies een variant:

Vanaf 15,00 €

Philip Martin's In Oud Wash, dompelt u volledig onder in Oosterse geuren met deze 2-in-1 douchegel én haarshampoo!


Deze In Oud Wash van Philip Martin's is rijk aan hydraterende en verzachtende werkstoffen om uw haar en huid dagelijks te reinigen. Geniet van de zalig verfijnde houtachtige en kruidige geuren van Agarhouthars, dat typisch is voor sensuele en mysterieuze parfums uit het Midden-Oosten.

Deze 2-in-1 douchegel en haarshampoo is uw ideale metgezel op reis. U hebt een performante douchegel mee die zalig ruikt en waarmee u ook uw haren prima kunt wassen. 

Deze Philip Martin's douchegel bestaat ook in een kleiner reisformaat van 75ml. Een ideaal formaat dus om gewoon even uit te testen.


Gebruik van Philip Martin's In Oud Wash douchegel en haarshampoo

Breng een kleine hoeveelheid product aan op de handpalmen, emulgeer en verdeel door te masseren op vochtige hoofdhuid, haar en huid. Grondig spoelen 


Belangrijkste werkstoffen in deze Philip Martin's In Oud Wash douchegel en haarshampoo

EXTRACT VAN BIOLOGISCHE OLIJFOLIE

Op de huid vervult het verschillende functies: het hydrateert en voedt optimaal, het heeft een verzachtende, beschermende, herstellende werking en gaat vooral huidveroudering tegen. Het heeft een polijstende, herstellende en antioxiderende werking.

BIOLOGISCH MALVA EXTRACT

De bladeren en bloemen worden gebruikt voor de bereiding. Het werkt op twee manieren: het minimaliseert de verdamping van water door een dunne beschermende film op de huid te vormen, en het werkt als een functionele factor die ervoor zorgt dat water wordt teruggeroepen. Daarom heeft het een hydraterende, verzachtende, beschermende en decongestivum werking.

BIOLOGISCH BOSBESSEN EXTRACT

De stoffen in het bosbessen extract zijn: tannines, anthocyanosiden, flavonoïden, suikers, vitamine C en anorganische zouten. De aanwezige anthocyanosiden verminderen de doorlaatbaarheid van de bloedvaten en hebben een vaatbeschermende werking (verhogen de capillaire weerstand en bevorderen het herstel van het endotheel). Op cosmetisch gebied wordt het gebruikt als een samentrekkend en zuiverend middel.