Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

PHILIP MARTIN'S REMEDY PACK

Voordeelpakket

Met dit PHILIP MARTIN'S REMEDY voordeelpakket heb je de volledige Philip Martins Remedy Anti-aging serie aan een supervoordelige prijs!

Met Philip Martin's Remedy heb je een ideale serie anti-age verzorgingsproducten die je zichtbaar van die eerste rimpels afhelpen! 

Philip Martin's Remedy Pack bevat:

Remedy Eye Balm + Remedy Serum + Remedy Cream

235,00 € 262,00 €

Philip Martin's Remedy Pack, de volledige anti-aging serie aan supervoordelige prijs!


Philip Martin's Remedy Serum, ideaal serum tegen de eerste tekenen van huidveroudering!

Remedy Serum van Philip Martin's is het 'eerste rimpel' serum dat helpt de eerste tekenen van veroudering en het gebrek aan huidelasticiteit tegen te gaan door de productie van vrije radicalen te vertragen.

Remedy Serum heeft een aangenaam verstevigend effect, bevordert de activiteit van fibroblasten en de synthese van collageen.
Geschikt voor alle huidtypes, verhoogt de elasticiteit van de huid en geeft voeding en helderheid.

Gebruik van deze Philip Martin's Remedy Serum

Schud voor gebruik. Breng een paar druppels serum aan op de huid van gezicht, hals en decolleté, masseer tot het volledig is geabsorbeerd en vermijd
direct contact met de ogen 


Philip Martin's Remedy Cream, meest geschikte crème bij eerste tekenen van veroudering

Deze verjongende gezichtscrème Remedy Cream is uitermate geschikt voor een doffe en grijzende huid die een gebrek aan huidelasticiteit heeft als reactie op de eerste tekenen van veroudering.

Philip Martin's Remedy Cream heeft een aangenaam verstrakkend tensoreffect en het vertraagt ​​de productie van vrije radicalen door de activiteit van fibroblasten en de synthese van collageen te bevorderen.
Uw gezicht ziet er strak, gehydrateerd en verlicht uit.

Gebruik van Philip Martin's Remedy Cream

Breng de crème 's morgens en' s avonds met een zachte massage aan op een gereinigde en droge huid. 


Philip Martin's Remedy Eye Balm, ideaal tegen de eerste oogrimpeltjes en kraaienpootjes!

Philip Martin's Remedy Eye Balm is de oogcontour crème die ideaal is bij een doffe en grijzende vale huid die een gebrek aan huidelasticiteit heeft als reactie op de eerste tekenen van veroudering.

Deze Remedy oogcrème heeft een aangenaam verstevigend effect, bevordert de activiteit van fibroblasten en de synthese van collageen door de productie van vrije radicalen te vertragen, waardoor de huid rond de ogen gevoelig verlicht en gevoed, gehydrateerd en ontspannen wordt.

Gebruik van Philip Martin's Remedy Eye Balm

Aanbrengen op het gebied rond de ogen door zachtjes met de vingertoppen te tikken om de opname te bevorderen en de microcirculatie van de huid te stimuleren.