Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

PHILIP MARTIN'S EM'AGE PACK

Voordeelpakket

Met dit PHILIP MARTIN'S EM'AGE voordeelpakket heb je de volledige Philip Martins Em'Age Anti-aging serie aan een supervoordelige prijs!

Met Philip Martin's Em'Age heb je een ideale serie anti-age verzorgingsproducten die je zichtbaar van die diepe rimpels afhelpen!

Philip Martin's Em'Age Pack bevat:

Em'Age Eye Balm + Em'Age Serum + Em'Age Cream

399,00 € 462,00 €

Philip Martin's Em'Age Pack, de allerbeste anti-aging serie aan de allerbeste prijs!


Het Em'age system is (net zoals de skinboosters bij Juliette Armand) gebaseerd op de meest geavanceerde methodes die cosmetica vandaag kan bieden: het behandelen van de opperhuid van uw gezicht en hals door een innovatief systeem die actieve ingrediënten afgeeft, met een uitermate precisie en met goed presterende, functionele elementen.

Ingekapselde liposomen, groeifactoren, biomimetische peptiden en hyaluronzuur zijn de belangrijkste functionele elementen in het Philip Martin's Em'age system. Ze worden ingesluist in de juiste huidlaag en vrijgegeven in de doelcellen die onmiddellijk opnieuw worden geboost.

Het onmiddellijk zichtbare resultaat is een volledig geregenereerde, ontspannen en verrassend jongere huid.

Philip Martin's Em'Age, synergie tussen wetenschap, technologie en natuur

Deze Em'age productlijn hoort bij de voorhoede van de allernieuwste en meest effectieve anti age-producten voor thuis. 'De toekomst wordt nooit oud. Het vernieuwt zichzelf'


Em'Aging Serum, hét antiaging serum uit de topserie van Philip Martin's!

Philip Martin's Em'age Antiaging Serum helpt bij het verminderen van gemiddelde en diepe uitdroging, atonie, huidveroudering en verlies van toon. Dankzij een botox-achtig effect minimaliseert het expressielijnen voor een gladde, goed verzorgde en stralende huid.

Gebruik van Philip Martin's Em'Age Antiaging serum

Schudden voor gebruik. Breng een paar druppels van het Em'Age serum aan op de huid van uw gezicht, hals en decolleté, masseer tot het volledig is geabsorbeerd en vermijd direct contact met de ogen


Em'Age Antiaging cream, dé Antiaging crème uit de topserie van Philip Martin's!

De antiaging Em'Age Cream is een ideale gezichtscrème in het geval van een dunner wordende huid, Em'Age heeft een botox-achtig tensoreffect. Het lift en vult kleine expressielijntjes en gezichtsuitdrukkingen op. Deze krachtige emulsie helpt ook uitstekend bij beschadiging van de gezichtshuid door acne.

Gebruik van Philip Martin's Em'Age Antiaging Cream

Breng de Em'Age crème aan op uw gezicht, de hals en het decolleté, masseer tot het volledig is geabsorbeerd en vermijd direct contact met de ogen


Philip Martin's Em'Age Eyes & Lip cream, pure antiaging voor ogen en lippen!

Em'age Eyes & Lip Cream is de anti-aging crème voor ogen en lippen van Philip Martin's, speciaal gericht op het opvullen en gladstrijken van rimpels rond de ogen en lippen.

Em'Age Oog en Lip creme verzacht de wallen rond de ogen en ontspant de oogleden. Deze antigaging oogcreme en lipcreme geeft frisheid en een nieuwe jeugd aan het gezicht.

Gebruik van Em'Age Eyes & Lip Cream

's Ochtends en 's avonds aanbrengen rond de ogen en lippen, contact met de ogen en slijmvliezen vermijden