Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Melan Recovery - Mesoestetic - 50 ml

goedkoper per 2!

Intensieve crème om reactieve tekenen van irritatie en roodheid te bestrijden, waardoor het gevoel van onmiddellijke verlichting ontstaat. 

Mesoestetic Melan Recovery vermindert de gevoeligheid en versterkt de afweer van de huid tegen externe aanvallen of na medische / esthetische behandelingen. 

Melan Recovery brengt de huidbarrière opnieuw in evenwicht en biedt comfort, elasticiteit en een gladde huid. 

Een rijke textuur die gemakkelijk is aan te brengen, snel wordt geabsorbeerd en die je onmiddellijke verlichting biedt

Kies een variant:

Vanaf 58,00 €

Mesoestetic Melan Recovery, bestrijdt irritatie en biedt onmiddellijke verlichting


Mesoestetic Melan Recovery wordt sterk aanbevolen om de huid te kalmeren en in evenwicht te brengen en voor comfort tijdens de behandeling met cosmelan of dermamelan, of na externe agressies (zonlicht, harsen, scheren, wrijving ...) of andere medische of esthetische behandelingen (peelings, laser ...) die gevoelig kunnen zijn voor de huid en ongemak en roodheid veroorzaken.


Gebruik van Mesoestetic Melan Recovery balsem

  1. Reinig de huid met een Mesoestetic cleanser
  2. Breng de Mesoestetic Hydratonic aan
  3. Breng eventueel de Cosmelan 2 pigment creme aan
  4. Breng 's morgens en 's avonds de Melan Recovery aan.
  5. Breng overdag een creme met UV-bescherming van Mesoestetic aan.
  6. Na een peeling behandeling mag deze creme meerdere keren op een dag worden gebruikt om het trekkerige gevoel te verminderen.

Rhodosorus marinus extract

Eencellige rode algen die werken tegen de triggers van ontstekingen, waardoor de huidgevoeligheid, roodheid en irritatie worden verminderd.

Prebiotische verdediging

Prebiotische afweer: Prebiotisch ingrediënt dat de aanwezigheid van nuttige micro-organismen in de huid bevordert boven pathogene bacteriën, waardoor het huidafweersysteem op zijn best presteert.

Alfa-bisabolol

Alfa-bisabolol: cosmetisch ingrediënt afgeleid van kamille-extract. Het heeft een kalmerende en verzachtende werking voor de gevoelige en overgevoelige huid.

Shea butter

Cosmetisch ingrediënt rijk aan omega 6 essentiële vetzuren. Het verzachtende effect brengt de hydrolipidenfilm opnieuw in evenwicht om het barrière-effect te herstellen en het gevoel van beklemming en ongemak te verminderen

Vitamine B3

Multi-actief actief ingrediënt dat hyperpigmentatie voorkomt, de huidtint verbetert en de elasticiteit van de huid verhoogt.


Aqua, Butyrospermum parkii Butter, Niacinamide, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Glycerin, Stearyl Alcohol, Squalane, Candelilla/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters, Glyceryl Stearate, 1,2-Hexanediol, Bisabolol, Cetyl Alcohol, Inulin, Yogurt Powder, Rhodosorus marinus Extract, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate, Hydroxyacetophenone, Citric Acid, Xanthan Gum, Propanediol, Disodium EDTA, Parfum.