Melan Recovery - Mesoestetic - 50 ml

Intensieve behandeling om reactieve tekenen van irritatie en roodheid te bestrijden, waardoor het gevoel van onmiddellijke verlichting ontstaat. 

Vermindert de gevoeligheid van de huid en versterkt de afweer van de huid tegen externe aanvallen of na medische / esthetische behandelingen. 

Brengt de huidbarrière opnieuw in evenwicht en biedt comfort, elasticiteit en een gladde huid. Rijke textuur die gemakkelijk is aan te brengen en snel wordt geabsorbeerd, die onmiddellijke verlichting biedt van het gevoel van een strakke huid. 

Kies een variant:

Vanaf 72,00
Please select variants first

Rhodosorus marinus extract

Eencellige rode algen die werken tegen de triggers van ontstekingen, waardoor de huidgevoeligheid, roodheid en irritatie worden verminderd.

Prebiotische verdediging

Prebiotische afweer: Prebiotisch ingrediënt dat de aanwezigheid van nuttige micro-organismen in de huid bevordert boven pathogene bacteriën, waardoor het huidafweersysteem op zijn best presteert.

Alfa-bisabolol

Alfa-bisabolol: cosmetisch ingrediënt afgeleid van kamille-extract. Het heeft een kalmerende en verzachtende werking voor de gevoelige en overgevoelige huid.

Shea butter

Cosmetisch ingrediënt rijk aan omega 6 essentiële vetzuren. Het verzachtende effect brengt de hydrolipidenfilm opnieuw in evenwicht om het barrière-effect te herstellen en het gevoel van beklemming en ongemak te verminderen

Vitamine B3

Multi-actief actief ingrediënt dat hyperpigmentatie voorkomt, de huidtint verbetert en de elasticiteit van de huid verhoogt.


Aanbevolen om de huid te kalmeren en in evenwicht te brengen en voor comfort tijdens de behandeling met cosmelan / dermamelan of na externe agressies (zonlicht, harsen, scheren, wrijving ...) of andere medische / esthetische behandelingen (peelings, laser ...) die gevoelig kunnen zijn voor de huid en ongemak en / of roodheid veroorzaken.

Gelijkmatig op de huid aanbrengen en masseren tot het volledig is opgenomen. Onder behandeling met cosmelan / dermamelan, gebruik na behandeling met cosmelan 2 / dermamelan en breng royaal aan over het hele gezicht, masseer tot deze volledig is geabsorbeerd. Gebruik daarna een breed spectrum zonbeschermingsproduct, zoals melan 130+ pigmentcontrole. Onze zonneproducten vind je alvast hieronder.

Aqua, Butyrospermum parkii Butter, Niacinamide, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Glycerin, Stearyl Alcohol, Squalane, Candelilla/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters, Glyceryl Stearate, 1,2-Hexanediol, Bisabolol, Cetyl Alcohol, Inulin, Yogurt Powder, Rhodosorus marinus Extract, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate, Hydroxyacetophenone, Citric Acid, Xanthan Gum, Propanediol, Disodium EDTA, Parfum.


Zonneproducten

Categorieën