Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

SOS PIGMENT CONTROL - MESOESTETIC

Voordeelpakket

SOS Pigment Control van Mesoestetic zijn 3 pigment regulerende producten, aan voordelige prijs, speciaal ontworpen om (hyper)pigmentatie te bestrijden. Ideaal tegen melasma, pigmentvlekken, acnevlekjes en foto-ageing.

Het Melan gamma van Mesoestetic bevat intens werkende serums en crèmes tegen oppervlakkige en epidermale pigmentvlekken, Lentigo, sproetjes of doffe huid met een oneffen teint.

Dit voordeelpakket bestaat uit het Melan Tran3x serum, de Melan Tran3x crème en de Melan 130 Pigment Control

219,00 € 244,00 €

Hou uw pigmentvlekken onder controle met de allerbeste antipigmentatie producten!


Dit voordeelpakket bestaat uit 3 producten: Melan Tran3x Serum, Melan Tran3x Gel Cream en Melan 130 Pigment Control aan een supervoordelige prijs! 


melan tran3x is het Mesoestetic depigmentatieprogramma van de allernieuwste generatie, met tranexaminezuur dat pigmentatie-imperfecties helpt corrigeren. Het combineert een concentraat met een gelcrème. Beiden apart te verkrijgen maar best steeds samen te gebruiken!

- melan tran3x concentraat. Een intensief depigmenterend middel dat inwerkt op overmatige epidermale pigmentatie door donkere vlekken zichtbaar te verminderen.
- melan tran3x gelcrème. Een depigmenterende crème die geleidelijk werkt om een ​​meer uniforme teint te geven.


1/ Melan Tran3x Serum/concentrate

Melan Tran3x concentraat is een intensief depigmenterend concentraat voor dagelijks gebruik, dat inwerkt op overmatige epidermale pigmentatie door donkere vlekken en pigmentatie zichtbaar te verminderen.

Melan Tran3x heeft een ultralichte textuur waardoor je die makkelijk kan aanbrengen voor uw gebruikelijke crème.

Melan Tran3x is geschikt voor elk huidtype en voor pigmentatie van elke oorsprong.

Ook na een professionele depigmentatiebehandeling zoals Cosmelan, Dermamelan, IPL, laser of chemische peeling, helpt Melan Tran3x om de resultaten verder op te voeren, te behouden en nieuwe pigmentatie te voorkomen.

Hoe gebruiken?

twee keer per dag, 's ochtends en' s avonds.

Gebruik dagelijks, 's morgens en' s avonds.

Breng 3-4 druppels melan tran3x-concentraat aan op een schone, droge, ongeschonden huid en verdeel gelijkmatig. Een serum met een pigmentcontrolerende werking, bevat zuren dus vermijd ogen en lippen. Als u een prikkelend gevoel ervaart, is dit volkomen normaal.

Voor het meest optimale resultaat combineer je het concentraat met de dag- en nachtcrème melan tran3x gel cream. Breng na het concentraat de Mesoestetic melan tran3x crèmegel aan en masseer in tot het volledig is opgenomen. Niet spoelen.

Breng bij directe blootstelling aan de zon ook een zeer hoge zonbescherming aan.


2/Melan Tran3x Gel Cream

Met deze beschermende, zijdezachte gel-crèmetextuur van de Tran3x gelcream combineer je de lichtheid van een gel met het comfort van een crème.

Melan Tran3x Gel Cream is een depigmenterende crème voor dagelijks gebruik die je een meer gelijke, uniforme huidskleur geeft en geleidelijk zal werken op donkere pigmentvlekken.

Melan Tran3x remt de mechanismen die pigmentatie veroorzaken, en voorkomt dat deze terugkeren.

Melan Tran3x is een snel aborbeerbare gelcrème met een lichte textuur die pigmentatie onvolkomenheden vermindert, van welke oorsprong dan ook. Geschikt voor alle huidtypes.

Ook bij een professionele depigmentatiebehandeling zoals Cosmelan, Dermamelan, IPL, laser, chemische peeling, wordt deze achteraf toegepast om de reeds bekomen resultaten te stimuleren, te behouden en nieuwe pigmentatie te voorkomen.

Hoe gebruiken?

Deze dag- en nachtcrème met pigment controlerende werking, bevat zuren. Je kan een licht exfoliërend effect ervaren en een prikkelend gevoel kan ontstaan bij het aanbrengen, dit is volkomen normaal.

Vanwege de zuren vermijd je voorzichtig uw ogen en lippen.

Breng deze gelcrème aan op een gereinigde huid, onder de crème kan eventueel de melan tran3x concentrate worden aangebracht voor een nog beter resultaat.


3/ Melan 130 Pigment Control

De uniek werking van deze creme met uitermate hoge factor is ideaal voor een huid met pigmentproblemen, een huid die een cosmetische behandeling ondergaat en een huid die hormonale wijzigingen ondergaat, zoals bv. bij een zwangerschap.

Mesoestetic Mesoprotech Melan 130 SPF 50+ Pigment Control is een intens beschermende dagcrème met een gekleurde textuur die een natuurlijke tint geeft en onvolkomenheden verzacht, en waarbij de huidtint ook mooi geëgaliseerd wordt.

Een depigmenterend ingrediënt helpt de melaninesynthese te reguleren en de preventieve anti-vlekwerking te versterken.

Bescherm uw huid met deze Melan 130 SPF 50+ optimaal tegen UVA-UVB-IR-HEV zodat schadelijke zonnestralen, infraroodstraling en ander (on)zichtbaar licht zoals stralingen van je laptop of smartphone geen schadelijke invloed meer hebben op uw huid.

De vele uniek werkstoffen in deze hoog geconcentreerde dagcrème zal uw huid een lichte, natuurlijke glowy look geven.

Hoe gebruiken?

  • Breng de beschermende crème aan na de Tran3x Gel Cream
  • Draag bij blootstelling aan direct zonlicht een zonnebril en een zonnehoed en vermijd de middaguren, want dan is zonnestraling het meest intens (11.00 - 16.00 uur). Breng regelmatig aan.
  • Vermijd direct contact met de ogen en slijmvliezen . In geval van contact, overvloedig spoelen met water.
  • Niet aanbrengen op open wonden en / of in gevallen van acuut gevoelige huid .
  • Buiten bereik van kinderen bewaren.
  • Bewaren op een koele en droge plaats.