Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

The MAX - Contour Gel Crème - Image Skincare - 50 ml

Via een gepatenteerd Microburst-technologie herstelt en lift deze krachtige IMAGE The MAX Contour Gel Cream uw gezicht met anti-zwaartekrachtpeptides en een lipofiller (filler-like). Een maximale concentratie van peptiden geeft uw gezicht volume en helpen uw expressierimpels en -lijntjes te verzachten.
  • Verstevigt een verslapt huid
  • Geeft een filler-achtig, volumineus effect aan uw gezicht 
142,00 €

IMAGE Skincare The MAX Contour Gel Cream, bekom een filler-like effect!


IMAGE Skincare The MAX Contour Gel Cream gaat de strijd aan met zichtbare tekenen van zwaartekracht, herstelt de stevigheid van de huid en zorgt voor volume in het onderste gedeelte van het gezicht. 

The MAX Contour Gel crème zorgt voor een ware vochtboost in de huid waardoor deze minder verslapt. 

Dit gebeurt dankzij belangrijke peptiden die de huid zichtbaar liften en opvullen.


Voordelen

  • Geeft de huid een jeugdige look
  • Pakt huidverslapping effectief aan
  • Ontwikkelt met de Microburst Technology
  • Resultaat na ongeveer 30 dagen

Verstevig je (verslapte) huid met IMAGE Skincare The MAX - Contour Gel Crème

Wil jij meer volume in je gezicht voor een strakker en gladdere huid? Dan is deze vochtboost precies wat jij nodig hebt! Het geeft je huid extra verzorging om de verslapte huid effectief en zichtbaar te verstevigen voor een stralend resultaat. 

Ga jij de strijd aan met de zwaartekracht? Deze crème helpt jou om een jeugdige look te creëeren en geeft een volumineus effect, met name in het onderste gedeelte van je gezicht. 

Wil je ook rimpels verzachten (zoals kraaienpootjes, voorhoofdslijnen en lijntjes tussen je wenkbrauwen)? Dan adviseren we dit product te combineren met IMAGE Skincare The MAX Wrinkle Smoother voor een ultiem resultaat.


Gebruik IMAGE Skincare The MAX Contour Gel Cream

Breng de THE MAX - Contour Gel Crème aan nadat je de huid hebt gereinigd en een serum op hebt gedaan. Dit is een tussenstap om de huid extra te verzorgen en de verslapte huid effectief te verstevigen. 

Neem de hoeveelheid van ongeveer een euromunt en verdeel dit over de onderkant van je gezicht. Masseer daarna met opwaartse bewegingen de Contour Gel Crème vanaf de onderkant van het gezicht langs de kaaklijn naar boven. 

Laat het ongeveer 2 minuten intrekken voordat je je dag- of nachtcrème opdoet.

Tips van de professional

Combineer THE MAX Contour Gel Crème met THE MAX - Wrinkle Smoother om naast het verstevigen van de huid en het creëeren van een jeugdige look, ook effectief rimpels te verzachten (met name kraaienpootjes, voorhoofdslijnen en lijntjes tussen de wenkbrauw). 


Ingrediënten

  • Sodium acetylated hyaluronate - Een biologische, beschikbare vorm van hyaluronzuur die een opvullend, f iller-achtig effect geeft en zichtbare rimpels op de huid gladstrijkt.
  • Acetyl tetrapeptide-2 - Een antizwaartekracht-peptide die collageen en elastinevezels in de huid ondersteuning biedt, waardoor de huid zichtbaar meer volume krijgt.
  • Zoete irisplant en orchideestamcellen - Een unieke mix afgeleid van bloemextracten die de huid versterkt en verstevigt.
  • Babassu-olie - Een vochtrijke Braziliaanse olie die direct op de huid smelt, wat een verzachtende en gladmakende werking heeft.