Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

"Power of Serums" premium collection box - Juliette Armand 5 x 10ml

NIEUW!

Ontdek 'serum layering'! Een professionele skincare routine voor thuis waarbij meerdere serums tegelijk en veilig worden ingezet voor een maximaal huidresultaat!

5 serums van 10ml bieden u ultieme bescherming, anti-aging en een stralende look! 

Een must-have voor iedereen die hun behandeling bij de schoonheidsspecialiste graag thuis op hoog niveau wil verderzetten!

Deze premium box bevat:

  • Eye Shine Serum 10ml
  • Vitamin C Serum 10ml
  • Hydra Bonding Serum 10ml
  • Bioplacenta Serum 10ml
  • Ceramide Serum 10ml
99,00 €

Serum Layering, de nieuwste skincare routine voor een professionele thuisbehandeling!


Stap in de wereld van de professionele huidverzorging met deze exclusieve collectie van vijf hoogkwalitatieve serums, samengesteld om jou een professionele schoonheidservaring te bieden - rechtstreeks in het comfort van je eigen huis! 

Maak kennis met de geavanceerde techniek van 'Serum Layering' en ervaar een maximaal resultaat met jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine!


Hoe gebruik je deze Power of Serums - Premium box van Juliette Armand?

Breng de serums afzonderlijk aan of volg onderstaande laagjestechniek (layering):

Begin uw ochtendroutine door Eye Shine Serum op de ogen aan te brengen en ga verder met het aanbrengen van vitamine C- en Hydra Bonding-serums. 

Breng 's avonds het Bioplacenta Serum aan over het hele gezicht, inclusief de ogen, en eindig met het Ceramide Serum.


Wat mag je verwachten van deze 5 synergetische Juliette Armand serums?

Eye Shine Serum: Een multifunctionele serum, specifiek voor de oogcontouren. Deze oogserum hydrateert en vermindert gezwollen oogcontouren en donkere kringen. Tegelijk vermindert dit uitstekende oogproduct de lijntjes en de rimpels en zorgt ze voor een versteviging en gezonde glans. Meer info...

Vitamin C Serum: Juliette Armand Vitamin C Serum is een hydraterend, anti-oxidant serum voor alle huidtypes. Ze helpt bij het verbeteren van onzuiverheden en brengt de huidtint terug op peil. Meer info...

Hydra Bonding Serum: een ware bondgenoot tegen de ruwe elementen van de natuur. Met een krachtige mix van Antarcticin, Pentavitin, en twee soorten hyaluronzuur, vergroot ons Hydra Bonding Serum de vochtreserves van je huid en vormt het een ondoordringbare barrière tegen transdermaal vochtverlies. Zeg vaarwel tegen droogheid, zelfs in de meest veeleisende omgevingen! Meer info...

Bioplacenta Serumhydrateert en versterkt het natuurlijke vernieuwings- en cohesieproces van de huid, waardoor de huid verjongt en gezonder wordt.

  • vermindert rimpels en expressielijnen
  • verhoogt elasticiteit
  • verstevigt de huid
  • meer info...

Ceramide Serum: Ceramide serum werkt huidonvolkomenheden en rimpels weg en verbetert uw huidtextuur. Dit wonderserum bevat ceramiden die bekomen werden na bacteriële fermentatie. Topproduct bij Juliette Armand!! Meer info...