Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Bioplacenta Serum 55ml! - Juliette Armand

Juliette Armand Bioplacenta Serum hydrateert en versterkt het natuurlijke vernieuwings- en cohesieproces van de huid, waardoor de huid verjongt en gezonder wordt. 

  • vermindert rimpels en expressielijnen
  • verhoogt elasticiteit
  • verstevigt de huid

Kies een variant:

Vanaf 89,00 €

Juliette Armand Bioplacenta Serum, herstelt schade en minimaliseert expressielijntjes en rimpels 


De innovatieve technologie van Juliette Armand Bioplacenta Serum omvat unieke peptiden die moleculair identiek zijn aan de leven gevende groeifactoren die in de menselijke placenta gevonden worden. 

Deze groeifactoren helpen het verouderingsproces omkeren en reeds gevormde schade herstellen. 

Bioplacenta serum is een veelzijdig serum dat helpt om het uiterlijk van expressielijnen en rimpels te minimaliseren. Ze verhoogt de elasticiteit, regenereert en verstevigt. 


De voordelen van Bioplacenta Serum:

  • vermindert rimpels en expressielijnen
  • verhoogt elasticiteit
  • verstevigt de huid en maakt ze mooi glad en glowy

Bioplacenta Serum hydrateert en verbetert de natuurlijke vernieuwings- en consistentiefunctie van de huid, waardoor het uiterlijk en de vitaliteit worden verbeterd. 

Een serum met een biomimetische component (Bioplacenta), afgeleid van bacteriële fermentatie, met vijf verschillende groeifactoren (EGF, IGF-1, zure FGF, basische FGF en VEGF), aminozuren en vitamine B9. 

De componenten zijn vergelijkbaar met de menselijke placenta. Het stimuleert de celgroei en de synthese van fibroblastcollageen, het helpt wonden te helen en het verbetert de elasticiteit van de huid. 

Het heeft anti-rimpel, anti-aging, hydraterende en verjongende eigenschappen en wordt ook sterk aanbevolen om te gebruiken na een chemische exfoliatie.


Gebruik van Juliette Armand Bioplacenta Serum

Breng 1 a 2 druppels op een gereinigde huid. Speciaal aanbevolen na een chemische exfoliatie


Bio-Placenta 3%