Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Hydra Bonding Serum - Juliette Armand - 55ml!!

NIEUW!

Dit Hydra Bonding Serum is een ware bondgenoot tegen de ruwe elementen van de natuur. Met een krachtige mix van Antarcticin, Pentavitin, en twee soorten hyaluronzuur, vergroot ons Hydra Bonding Serum de vochtreserves van je huid en vormt het een ondoordringbare barrière tegen transdermaal vochtverlies. 

Zeg vaarwel tegen droogheid, zelfs in de meest veeleisende omgevingen!

60,00 €

Hydra Bonding Serum van Juliette Armand, hydrateert en beschermt. Dé must-have in de winter! 


🌈 Ontketen de Kracht van Hydratatie met dit Wonderlijk Hydra Bonding Serum! 

Stap in een wereld van ultieme huidverzorging met dit Hydra Bonding Serum - de verkwikkende bron van verlichting voor de gevoelige huid! Ervaar de kracht van langdurige hydratatie, zelfs onder de meest extreme omstandigheden, zoals de ijzige kou en de uitdrogende lucht van een vliegtuigcabine.

💧 Diepgaande Hydratatie onder Alle Omstandigheden: Dit is niet zomaar een hydraterend serum; het is een ware bondgenoot tegen de ruwe elementen van de natuur. Met een krachtige mix van Antarcticin, Pentavitin, en twee soorten hyaluronzuur, vergroot dit Hydra Bonding Serum de vochtreserves van je huid en vormt het een ondoordringbare barrière tegen transdermaal vochtverlies. 

🚀 Vlieg Hoog, Stralend en Gehydrateerd: Ideaal voor droge omstandigheden, zoals in een vliegtuigcabine, is ons Hydra Bonding Serum jouw geheime wapen voor een stralende aankomst. Laat je huid zich voeden met vocht, terwijl je geniet van de reis zonder compromissen. 

Zeg vaarwel tegen droogheid, zelfs in de meest veeleisende omgevingen!


🛡️ Hydra Bonding Serum zorgt voor Bescherming en kalmering met synergetische werkstoffen

Laat je huid genieten van de ultieme bescherming met de synergetische mix van ingrediënten. Antarcticin en Pentavitin werken hand in hand om je huid te beschermen tegen de ruwe buitenwereld, terwijl twee krachtige vormen van hyaluronzuur diep doordringen om een ongeëvenaarde vochtboost te bieden.

🌿 Dermasooth van Juliette Armand biedt natuurlijke Kalmering en bescherming: Geniet van de kalmerende omhelzing van Dermasooth, een exclusieve mix van plantenextracten die niet alleen roodheid verminderen, maar ook als een beschermend schild fungeren voor je huidbarrière. 

Het is als een fluwelen handschoen voor je kostbare huid, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Geef je huid een liefdevolle omhelzing met dit Hydra Bonding Serum - waar verlichting en hydratatie samenkomen voor een onvergetelijke huidervaring. inclusief de sprankelende gloed van een gehydrateerde huid, ongeacht de omstandigheden


Gebruik van Juliette Armand Hydra Bonding Serum

Breng een kleine hoeveelheid aan op een gereinigd gelaat en masseer in tot het volledig is opgenomen.