Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Remedy Serum - Philip Martin's - 30ml

Philip Martin's Remedy Serum is een geconcentreerd actief serum dat ideaal is tegen de eerste rimpels en een onmiddellijk ontspannend effect geeft aan de onvermijdelijke tekenen van veroudering.
Voedend en verhelderend, geschikt voor alle huidtypes. 

76,00 €

Philip Martin's Remedy Serum, ideaal serum tegen de eerste tekenen van huidveroudering!


Remedy Serum van Philip Martin's is het 'eerste rimpel' serum dat helpt de eerste tekenen van veroudering en het gebrek aan huidelasticiteit tegen te gaan door de productie van vrije radicalen te vertragen.

Remedy Serum heeft een aangenaam verstevigend effect, bevordert de activiteit van fibroblasten en de synthese van collageen.
Geschikt voor alle huidtypes, verhoogt de elasticiteit van de huid en geeft voeding en helderheid. 


Gebruik van deze Philip Martin's Remedy Serum

Schud voor gebruik. Breng een paar druppels serum aan op de huid van gezicht, hals en decolleté, masseer tot het volledig is geabsorbeerd en vermijd
direct contact met de ogen 


Belangrijkste werkstoffen in deze Remedy Serum van Philip Martin's

BOSBESSEN EXTRACT

Dit extract van bosbessen kalmeert de rode en gevoelige huid en beschermt het evenwicht. Met grote antioxiderende kracht gaat het huidveroudering tegen.

PEPTIDEN

Peptiden verhogen de productie van proteaseremmers en de synthese van integrines. Ze stellen het lichaam ook in staat om autonoom de synthese van collageen type I en III te verhogen, dat dankzij hun functie dunne rimpels veroorzaakt.

JALUGOJI COMPLEX

Complex van goji-bessen en hyaluronzuur, exclusief gepatenteerd door Philip Martin's, met hydraterende, antioxiderende en beschermende effecten. De sterke antioxiderende kracht van goji-bessen gaat samen om oxidatie en schade aan de huid door vrije radicalen te bestrijden.