Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Bodyshock Firm'Up & Roller - Mesoestetic - 150ml

NIEUW!

Bodyshock Firm'up is een verstevigende crème met push-up effect en herstructurerende ingrediënten voor een stevigere, strakkere huid.

Firm'up bevat cafeïne en L-carnitine, ingekapseld in liposomen, en het Afrikaanse Kigelia-extract, die stevigheid biedt aan slappe gebieden zoals armen, billen en borsten. Een moleculaire film uit aminozuren en eiwitten hydrateert en geeft een direct verstevigend effect. 

De formule bevat een massageroller die de smeerbaarheid verbetert en het push-up effect van de actieve ingrediënten versterkt. 

Bodyshock Firm'Up zorgt bijkomend voor een onmiddellijk gevoel van frisheid.

78,00 €

Bodyschock Firm'up & Roller, verstevigend duopakket met push up effect


Deze Bodyshock Firm'Up met roller is een lichte, snel intrekkende crème met een verstevigend effect en stimulerende eigenschappen. De synergie van de actieve ingrediënten in de formule helpen het weefsel herstellen dat in de loop van de tijd zijn elasticiteit en stevigheid heeft verloren als gevolg van hormonale veranderingen, borstvoeding, zwangerschap of andere natuurlijke oorzaken.


Voordelen van Mesoestetic Bodyshock Firm'Up & Roller

  • Verstevigt een losse huid, vooral op de borsten en billen
  • Perfect voor thuisgebruik, als aanvulling op body contouring behandelingen bij uw specialist(e)
  • Geschikt voor alle huidtypes

Deze Bodyshock Firm Up & Roller is een duopakket en bestaat uit de Firm Up crème en een speciaal bijgevoegde roller. De verstevigende crème is perfect voor gebruik op zichzelf of naast andere bodycontouring behandelingen. De Bodyshock Firm'Up stimuleert het vermogen van de huid om met stevigheid en elasticiteit uw lichaamscontouren te hervormen, vooral de billen en de borsten.

De huid van de buste is veel dunner en delicater dan de rest van het lichaam, waardoor deze meer vatbaar is voor verslapping. Het vereist speciale zorg om zichtbare veroudering te voorkomen en een stevig uiterlijk te behouden. Evenzo zijn de billen onderhevig aan de effecten van een zittende levensstijl, inclusief verzwakte spieren.

Beide gebieden bestaan ​​uit klieren, vezels en vetweefsel die in de loop der jaren van vorm en dichtheid veranderen. Naast het natuurlijke verouderingsproces kunnen factoren als gewichtsveranderingen, hormoonschommelingen, borstvoeding, zwangerschap en langdurige blootstelling aan de zon ook bijdragen. 

Bodyshock Firm'Up& Roller is er als duopakket, speciaal ontwikkeld om de hoofdoorzaak van slapheid aan te pakken, versteviging te geven, en de te behandelen gebieden terug op te liften en zo een ​​gelift, gladder uiterlijk te krijgen.


Gebruik van Mesoestetic Bodyshock Firm'Up & Roller

Deze Firm'Up gebruikt je twee keer per dag, 's ochtends en' s avonds, en breng je aan met behulp van de massageroller, doe dit met een zachte opwaartse massage tot het volledig is opgenomen.


Belangrijkste werkstoffen

Firmactive complex™

Kigelia africana fruitextract
L-Carnitine