Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Clarifying Active Lotion - Juliette Armand - 210 ml

goedkoper per 2!

Juliette Armand Clarifying Active Lotion vormt net zoals de overige gespecialiseerde acneproducten uit de Elements serie van Juliette Armand een zeer belangrijke schakel in de totale en permanente terugdringing van acne.

goedkoper per 2!


Kies een variant:

Vanaf 48,50 €

Juliette Armand Clarifying Active Lotion, met Canadian Willowherb, een cleanser speciaal voor acné gevoelige huid


Hoofdingrediënt in deze Juliette Armand Clarifying Active Lotion is Canadian Willowherb, een werkstof die in elk product van deze acné lijn aanwezig is. Deze werkt antibacterieel, verhoogt de immuniteit en biedt een herstellende werking en opheldering aan het geplaagde gelaat. 

Een reinigingslotion die speciaal voor acné-gevoelige, vette en gemengde huidtypes werd ontwikkeld. Ze verheldert en ontruimt de poriën, verwijdert overtollige talg, werkt talgregulerend en zorgt voor een algemeen sterk ophelderend effect.

Deze Juliette Armand Clarifying Active lotion is een samentrekkende, antiseptische lotion met een specifieke therapeutische werking tegen acne. Ze helpt overtollig talg te verwijderen, waardoor intense vettigheid vermindert, en ze vernauwt de poriën zonder irritatie te veroorzaken. 

De verhelderende lotion zorgt voor een effectieve ontstekingsremmende, regeneratieve en antioxiderende werking terwijl huidirritaties worden behandeld.

Het vormt een essentiële aanvulling op de behandeling van een vette, acne-gevoelige huid voor dagelijks gebruik.


Gebruik van Juliette Armand Clarifying Active Lotion

Breng een kleine hoeveelheid aan met cirkelvormige bewegingen en verwijder nadien met een watje.


Belangrijkste ingrediënten: 

Canadian Willowherb, Mentha essential oil, Calendula extract, Mandarine extract, Mimosa extract, Acnacidol en Azeloglycina.

Juliette Armand - Clarifying Acne


Categorieën