Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Sensitive Essential - Celestetic

Voordeelpakket

Sensitive Essential van Celestetic: Basispakket aan essentiële, zachte producten voor een gevoelige huid en om roodheid te bestrijden, aan 10% voordeliger tarief!

In dit voordeelpakket:

Soft Clean

Sensitive Perfect

Ultimate protect

Sun Cream 50+

138,00 € 153,80 €

Sensitive Essential biedt u de zachte producten van Celestetic, voor een gevoelige huid,  aan solden prijs!


De zachte SOFT CLEAN reinigingsmelk heeft een melkachtige textuur die perfect is voor het verwijderen van onzuiverheden en lichte make-up zonder de huid te beschadigen.

Het bevat 35% actieve bestanddelen en natuurlijke plantenextracten die alleen maar een positief effect hebben op de huid.

Hierdoor is de melk zelf zo verzorgend dat er na gebruik geen serum of crème hoeft te worden aangebracht en niet hoeft afgespoeld te worden.


Het SENSITIVE PERFECT serum is een ultra-concentraat dat speciaal ontworpen is om roodheid van alle soorten te verminderen.

Geniet van een driedubbele werking voor een maximale doeltreffendheid:

  • Sensitive Perfect kalmeert en verzacht de huid door ontstekingsremmende ingrediënten, vermindert roodheid
  • stimuleert de natuurlijke collageenproductie voor een versterkte opperhuid.
  • heeft ook oxidatieremmend en antimicrobieel effect

na een behandeling van drie maanden zal de huid minder reactief en meer verzacht zijn, alsof het van binnenuit getransformeerd is.


ULTIMATE PROTECT is een globale anti-aging SPF 30 zonnebrandcrème die de huid beschermt tegen externe agressies, herstelt en herstructureert.

Na 3 maanden gebruik is de huid gerepareerd, elastischer, getransformeerd en stralend van schoonheid

SUN CREAM 50+ bevat twee krachtige antioxidanten, Beta Glucan en Vitamine E, die de huid beschermen tegen schade door vrije radicalen en het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering door de zon.

De romige textuur, die verrijkt is met Shea Butter en Hyaluronzuur, hydrateert de bovenste lagen van de huid zonder plakken en is waterbestendig.

De tube van 50 ml maakt het gemakkelijk om de juiste hoeveelheid crème af te meten voor gebruik.