Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Active Repair nachtcreme - Celestetic - 50 ml

De Active Repair nachtcrème is een regenererend product dat zowel de vernieuwing als het herstel van de huidcellen stimuleert, hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen aanzienlijk verhoogd. 

Active Repair helpt bij het verminderen van onvolkomenheden en ouderdomsvlekken en verbetert tegelijkertijd de elasticiteit en stevigheid van de huid. 

69,00 €

Active Repair van Celestetic, geeft uw collageenproductie een nachtelijke boost!


De Active Repair nachtcrème is ontworpen om de huid te regenereren en tegelijkertijd de celvernieuwing en herstel te stimuleren. 

Hierdoor wordt de aanmaak van collageen in de huid aanzienlijk verhoogd. 

De crème is effectief in het verminderen van onvolkomenheden en ouderdomsvlekken, terwijl het tegelijkertijd de elasticiteit en stevigheid van de huid verbetert. 


Hoe gebruik ik deze Celestetic Active Repair best?

Active Repair nachtcrème is bedoeld om elke avond na reiniging en verwijdering van make-up te worden aangebracht. 2 pompjes zijn genoeg voor het gezicht. 

Voor de beste resultaten masseer je de Active Repair goed in, zodat het product dieper in de huid kan doordringen. 

Het wordt ook aanbevolen om de nachtcrème te gebruiken in combinatie met Global Repair serum en Ultimate Protect dagcrème. 

Geschikt voor alle huidtypes. 

Aanbevolen behandelingsduur is minimaal 3 maanden. 

Bij een gevoelige huid kan de hoge dosering aan actieve ingrediënten irritatie of roodheid veroorzaken. In dit geval wordt aangeraden om het serum om de 3 dagen gedurende de eerste 2 weken te gebruiken als startbehandeling.


Actieve bestanddelen in Celestetic Active Repair:

Vitamine B3 (5%)

Deze vitamine staat bekend om zijn vermogen om het natuurlijke celvernieuwingsproces te versnellen. Ze vermindert huidvlekjes en alle imperfecties van de huid.

Glucosamine (3%)

Stimuleert de natuurlijke hyaluronzuurproductie die de huid voller maakt en de hydratatie herstelt. De werking van glucosamine gaat ook pigmentvlekken tegen.

Vitamine E (2%)

Antioxidant erkend voor zijn anti-photoaging eigenschappen (veroorzaakt door de zon).

Liponzuur (1%)

Dit krachtige antioxidant beschermt de huid en regenereert de andere vitamines. Het helpt rimpels te bestrijden doordat het de versnelde veroudering van de weefsels tegengaat, die veroorzaakt wordt door suikers (glycatie)

Epidermale groeifactor (1%)

Epidermische groeifactoren (EGF): epidermische groeifactoren zijn in staat om de huidcelregeneratie aanzienlijk te doen stijgen.

Igf - Epidermale groeifactor insuline-like (1%)

Eiwitten die door het lichaam worden gebruikt als biologische boodschappers die verantwoordelijk zijn voor het initiëren van celvernieuwing en -herstel.
Ze versterken het effect van de epidermale groeifactoren.

Retinol (1%)

Vergevorderde voorloper van vitamine A. Het versnelt het celvernieuwingsproces, verbetert de huidelasticiteit en herstelt de schade veroorzaakt door de zon.

Vitamine C (1%)

Deze vitamine staat bekend om zijn verhelderende eigenschappen. Onder de meest krachtige bestanddelen is ze het actieve bestanddeel om de natuurlijke collageenproductie te stimuleren. De verbeterde versie (vetoplosbaar) van deze vitamine wordt tot 5 keer beter door de huid geabsorbeerd dan de klassieke vitamine C.