Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Color Control Cream Dark - Juliette Armand - Elements - 50 ml

DARK SHADE

Juliette Armand Color Control Cream Dark zorgt voor een natuurlijke, egale teint door een combinatie van 7 verschillende pigmenten die u een egale dekking bezorgen, aangepast aan uw natuurlijke huidskleur.

Daarnaast bevat deze crème hyaluronzuur om de huid te hydrateren. Vitamine PP zorgt voor de verhoogde productie van ceramiden en vetzuren en verbetert de huidelasticiteit en bestrijdt verkleuringen.

Deze CC crème geeft uw huid een gezonde en natuurlijke teint.

Dit is de Dark shade!

50,00 € 55,00 €

Juliette Armand Color Control Cream, om huidverkleuring en onvolkomendheden op natuurlijke wijze te bedekken


Juliette Armand Color Control Cream hydrateert en bedekt huidverkleuringen en onvolkomenheden en biedt helderheid en een gelijkmatige teint.

Een kleurcorrectie-reparatiecrème (Color Control) die zich op natuurlijke wijze aanpast aan de individuele huidtint en meerdere acties heeft.

Deze CC crème combineert 5 verschillende acties:

  • anti-oxidatieve afscherming
  • zonbescherming / SPF 10
  • vermindert ontstekingen en branderig gevoel
  • verhoogt het vochtgehalte
  • vermindert rimpels

Het aanbrengen van deze Color Control Cream resulteert in een gezonde glans en een jeugdigere huid.

De rimpels en lijntjes worden ook zachter door de matrixyl 3000 die de collageenproductie stimuleert. De Aloë Vera voorkomt huidirritaties of ontstekingen.

Met de toegevoegde SPF10 wordt uw huid dagelijks beschermd tegen zowel UVA als UVB straling. De crème voelt allerminst vettig aan, is gemakkelijk in het aanbrengen en wordt snel door uw huid opgenomen.

Deze kwaliteitscrème is zowel in een donkere als lichtere versie te verkrijgen en zorgt voor een stralende en jeugdig uitziende huid! 

Dit is de donkerder versie.


Gebruik van Juliette Armand Color Control Cream Dark

Wordt zoals make - up aangebracht.