Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Rich Essential - Celestetic

Voordeelpakket

Rich Essential van Celestetic: Basispakket aan essentiële, voedende producten om een droge huid met gebrek aan soepelheid en zachtheid te bestrijden, aan 10% voordeliger tarief!

In dit voordeelpakket:

Soft Clean

Global Perfect +

Ultimate protect

Sun Cream 50+

157,00 € 174,70 €

Rich Essential biedt u de voedende producten van Celestetic voor een droge of stugge huid, aan solden prijs!


De zachte SOFT CLEAN reinigingsmelk heeft een melkachtige textuur die perfect is voor het verwijderen van onzuiverheden en lichte make-up zonder de huid te beschadigen.

Het bevat 35% actieve bestanddelen en natuurlijke plantenextracten die alleen maar een positief effect hebben op de huid.

Hierdoor is de melk zelf zo verzorgend dat er na gebruik geen serum of crème hoeft te worden aangebracht en niet hoeft afgespoeld te worden.


GLOBAL PERFECT+ van Celestetic is een anti-aging serum dat de huid diep hydrateert en bevat een hoog geconcentreerd actief complex dat rimpels vermindert, pigmentvlekken verlicht en onvolkomenheden verbetert.

Het verschil tussen Global Perfect + en de Global Perfect is de extra voeding die uw huid bij deze Global Perfect + krijgt


ULTIMATE PROTECT is een globale anti-aging SPF 30 zonnebrandcrème die de huid beschermt tegen externe agressies, herstelt en herstructureert.

Na 3 maanden gebruik is de huid gerepareerd, elastischer, getransformeerd en stralend van schoonheid


SUN CREAM 50+ van Celestetic biedt een zeer hoge bescherming tegen de zon voor het gezicht, hals en decolleté, dankzij de effectieve samenstelling van UVA- en UVB-filters.

Sun Cream 50+ beschermt de huid niet alleen tegen schadelijke stralen, maar bevat ook veel anti-aging ingrediënten die de huid jong houden