CURING ACNE met Juliette!

Curing Acne met Juliette!

Inhoud:

Clarifying Face Foam - Juliette Armand - 230 ml

Clarifying Active Lotion - Juliette Armand - 210 ml

Clarifying Stick - Juliette Armand - 8 ml

89.00 € 100.00 €
Please select variants first

Het Clarifying Face Foam reinigingsschuim vormt net zoals de overige gespecialiseerde acneproducten uit de Elements serie van Juliette Armand een zeer belangrijke schakel in de totale en permanente terugdringing van acne. Deze reinigingsschuim is er speciaal voor de acne gevoelige, olieachtige en gemengde huid en verwijdert resten van de huid, absorbeert overtollig talg en brengt het talg in evenwicht.

Hoofdingrediënt is het Canadian Willowherb, een werkstof die in elk product van deze acné lijn aanwezig is. Deze werkt antibacterieel, verhoogt de immuniteit en biedt een herstellende werking en opheldering aan het geplaagde gelaat.

Breng aan met cirkelvormige bewegingen en verwijder nadien met water.

Deze Clarifying Active Lotion is speciaal voor acné-gevoelige, vette en gemengde huidtypes. Ze verduidelijkt en ontruimt de poriën, verwijdert overtollige talg, werkt talgregulerend en zorgt voor een sterk ophelderend effect.

Breng een kleine hoeveelheid aan met cirkelvormige bewegingen en verwijder nadien met een watje.

De Clarifying Active acné stick kan overal mee en kan eenvoudig op elk moment gebruikt worden, voor direct gebruik op puistjes, 2 tot 3 maal per dag aanbrengen.