Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

CURING ACNE met Juliette Armand!

Voordeelpakket

Curing Acne met Juliette Armand: een basis aan essentiële, zuiverende producten om acné te bestrijden in een voordeelpakket!

Clarifying Face Foam
Clarifying Active Lotion
Clarifying Stick

113,00 € 121,00 €

Curing Acne met Juliette Armand: een basispakket aan essentiële, zuiverende producten om acné te bestrijden!


Juliette Armand Clarifying Face Foam reinigingsschuim vormt net zoals de overige gespecialiseerde acneproducten uit de Elements serie van Juliette Armand een zeer belangrijke schakel in de totale en permanente terugdringing van acne. 

Deze reinigingsschuim is er speciaal voor de acne gevoelige, olieachtige en gemengde huid en verwijdert resten van de huid, absorbeert overtollig talg en brengt het talg in evenwicht.

Hoofdingrediënt is het Canadian Willowherb, een werkstof die in elk product van deze acné lijn aanwezig is. Deze werkt antibacterieel, verhoogt de immuniteit en biedt een herstellende werking en opheldering aan het geplaagde gelaat.

Breng aan met cirkelvormige bewegingen en verwijder nadien met water.


Juliette Armand Clarifying Active Lotion is speciaal voor acné-gevoelige, vette en gemengde huidtypes. Ze verheldert en ontruimt de poriën, verwijdert overtollige talg, werkt talgregulerend en zorgt voor een sterk ophelderend effect.

Breng een kleine hoeveelheid aan met cirkelvormige bewegingen en verwijder nadien met een watje.


De Juliette Armand Clarifying Active acné stick kan overal mee en kan eenvoudig op elk moment gebruikt worden, voor direct gebruik op puistjes, 2 tot 3 maal per dag aanbrengen.