Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

SUMMER BOOST - Juliette Armand

Voordeelpakket

Summer Boost van Juliette Armand: Professionele zonneproducten die zonschade voorkomen en de huid kalmeren tijdens en na een dagje zonnen! Nu in een voordeelpakket!

Inhoud:

Pre Sun Hydra Protection Gel Sunfilm - 55 ml

Face Gel SPF30 Sunfilm - 55 ml

Body Fluid SPF30 Sunfilm - 200 ml

After Sun Hydra Calming Cream Sunfilm - 200 ml

157,00 € 174,50 €

Summer Boost van Juliette Armand: Professioneel pakket die zonschade voorkomt en de huid kalmeert tijdens en na het zonnen!


Juliette Armand Pre Sun Hydra Protection Gel is een hydraterende gezichtsgel uit het Sunfilm gamma die bescherming biedt voor blootstelling aan de zon. Verbetert het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid tegen de zon. Altijd gebruiken in combinatie met een zonnebeschermingsproduct. Geschikt voor alle huidtypes. 


Juliette Armand Sunfilm Face Gel SPF30 is een kalmerende UV-bescherming met een delicate textuur welke snel wordt opgenomen door de huid en niet vet aanvoelt. De krachtige antioxidantwerking helpt om oxidatieve schade te voorkomen en ondersteunt de natuurlijke huidregeneratie.


Juliette Armand Body Fluid SPF30 zonnespray uit het Sunfilm gamma. Geschikt voor het hele lichaam, met een delicate textuur die snel wordt opgenomen door de huid.

Naast zonnebescherming biedt het hydratatie, verkoeling en een egale bruining van de huid. De samenstelling van het product en de sprayflacon zorgen voor een gelijkmatige verdeling over de huid.


Juliette Armand After Sun Hydra Calming Cream bevat intensief herstellende ingrediënten om de zongebruinde of verbrande huid zo snel mogelijk te kalmeren en te herstellen. Zachtjes aanbrengen en volledig laten absorberen. Herhalen tot de huid terug volledig gekalmeerd is.