SUMMER BOOST - Juliette Armand

Voordeelpakket

Inhoud:

Pre Sun Hydra Protection Gel Sunfilm - 55 ml

Face Gel SPF30 Sunfilm - 55 ml

Body Fluid SPF30 Sunfilm - 200 ml

After Sun Hydra Calming Cream Sunfilm - 200 ml

128,00 143,00
Please select variants first

De Pre Sun Hydra Protection Gel is een hydraterende gezichtsgel uit het Sunfilm gamma die bescherming biedt voor blootstelling aan de zon. Verbetert het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid tegen de zon. Altijd gebruiken in combinatie met een zonnebeschermingsproduct. Geschikt voor alle huidtypes. 


De Sunfilm Face Gel SPF30 is een kalmerende UV-bescherming met een delicate textuur welke snel wordt opgenomen door de huid en niet vet aanvoelt. De krachtige antioxidantwerking helpt om oxidatieve schade te voorkomen en ondersteunt de natuurlijke huidregeneratie.


De Body Fluid SPF30 zonnespray uit het Sunfilm gamma. Geschikt voor het hele lichaam, met een delicate textuur die snel wordt opgenomen door de huid.

Naast zonnebescherming biedt het hydratatie, verkoeling en een egale bruining van de huid. De samenstelling van het product en de sprayflacon zorgen voor een gelijkmatige verdeling over de huid.


De After Sun Hydra Calming Cream bevat intensief herstellende ingrediënten om de zongebruinde of verbrande huid zo snel mogelijk te kalmeren en te herstellen. Zachtjes aanbrengen en volledig laten absorberen. Herhalen tot de huid terug volledig gekalmeerd is.


Meer info over deze producten:

Pre Sun Hydra Protecting Gel - Juliette Armand - Sunfilm - 55 ml

Face Gel SPF30 - Juliette Armand - Sunfilm - 55 ml

Body Fluid SPF30 - Juliette Armand - Sunfilm - 200 ml

After Sun Hydra Calming Cream - Juliette Armand - Sunfilm - 200 ml