Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Face Gel SPF30 - Juliette Armand - Sunfilm - 55 ml

10% - deal!

De Sunfilm Face Gel SPF30 is een kalmerende UV-bescherming met een delicate textuur welke snel wordt opgenomen door de huid en helemaal niet vet aanvoelt.

De krachtige antioxidantwerking helpt om oxidatieve schade te voorkomen en ondersteunt de natuurlijke huidregeneratie. 

Juliette Armand Face Gel SPF 30 is de perfecte zonnecrème voor het hele gezin!

39,60 € 44,00 €

Juliette Armand Sunfilm Face Gel SPF30, de zonnecrème voor het hele gezin!


Deze Juliette Armand Sunfilm Face Gel SPF30 biedt uw huid een kalmerende UV-bescherming met een delicate textuur welke snel wordt opgenomen door uw huid en helemaal niet vet aanvoelt. 

De krachtige antioxidantwerking helpt om oxidatieve schade te voorkomen en ondersteunt de natuurlijke huidregeneratie.

Juliette Armand Sunfilm Face Gel SPF30 is een zeer toegankelijke en zeer geschikt zonnecrème voor zowel de gevoelige huid én de vettere huid, en ook ideaal voor een kinderhuid. Een echte 'familie-SPF' zeg maar.. je kan deze dan ook zeker bij elk huidtype gebruiken. 

Het gebruik van een zonbescherming met minstens factor 30 is daarnaast een essentieel product om de huid te beschermen na iedere intense behandeling.


Gebruik van Sunfilm Face Gel SPF30

Zorg ervoor dat dit 15 minuten voor blootstelling aan de zon wordt aangebracht en breng regelmatig opnieuw aan, eens per 2 uur.


Belangrijkste ingrediënten:

EUK-134, Venuceane, Helioguard, Antaron, Panthenol, Aloe Vera, Tinosorb S, Octocrylene, Octinoxate, Tinosorb M, TiΟ2, ZnΟ2