Thermoslim Gel - Juliette Armand - Elements - 200 ml

5% - deal!
De Elements Thermoslim Gel is de perfecte vet verbrandende metgezel voor elke vrouw omdat deze de microcirculatie en doorbloeding sterk verhoogd, waardoor hardnekkige vetopslag geen kans meer krijgt.


Deze hoogwaardige lichaamsgel genereert een intens gevoel van warmte dat ongeveer een half uurtje duurt. 


41,80 44,00
Please select variants first

De verhoogde lichaamstemperatuur in het gebied waar de gel werd aangebracht, zorgt voor een maximale penetratie van de actieve werkstoffen.

Deze gel bestaat uit jodium, klimop - en ruscusextract die een heerlijke en friskruidige geur afscheiden. Door de warmte dringen de werkstoffen tot diep in de huid en zetten ze het vetweefsel onmiddellijk aan om af te breken. 

Tenslotte zorgt het prosveltyl-extract voor de activering van het lipolyseproces en bestrijdt cellulitis en voorkomt ontsteking van weefsels (huidontstekingen zorgen helaas steeds voor een veroudering van de huid)

Het is een lichte gel, ze strijkt mooi en makkelijk op en je voelt dat het de huid onmiddellijk aanscherpt, zelfs al na één toepassing. 

Na 7 dagen is zeker een duidelijk verschil van enkele cm merkbaar! 

De gel dien je in te masseren totdat deze volledig geabsorbeerd is.

Deze wondergel kan je makkelijk dagelijks gebruiken op gelokaliseerde vetopslag, maar let op: dit is een zeer sterke gel en wordt niet aanbevolen voor mensen met problemen met de bloedsomloop, zoals spataderen, hartaandoeningen en andere hart - of bloedsomloop problemen.

Hoofdingrediënten: Jodium extract, klimop extract, ruscus extract