Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

REJUVENATING met Juliette Armand!

Voordeelpakket

Rejuvenating met Juliette Armand: Een huidverjongende ceramide serum en een hydraterende en beschermende gezichtscrème in een voordeelpakket!

Inhoud:

Ceramide Serum - Juliette Armand - 55 ml

Hydra Protecting Cream - Juliette Armand - 50 ml


122,00 € 135,50 €

Rejuvenating met Juliette Armand: Een huidverjongende ceramide serum en een hydraterende en beschermende gezichtscrème! 


Ceramiden dragen bij aan de regulering en lay-out van de lipidenlagen van het stratum corneum, wat de sleutel is tot de vorming van de huidbarrière en deze beschermt tegen externe factoren. 

Ze hydrateren en verjongen de huid én verbeteren de elasticiteit. Tegelijkertijd verbetert dit Juliette Armand Ceramide serum ook huidonvolkomenheden en rimpels en verbetert het de huidtextuur! 

Een topproduct uit het Juliette Armand gamma!


Juliette Armand Hydra Protecting Cream is een hydraterende gezichtscreme met geactiveerde houtskool die de huid beschermt van externe schadelijke factoren. Deze dagcreme hydrateert en beschermt de huid van zonlicht (SPF 10), schadelijke buitenlucht en atmosferische vervuiling.

We vinden als actieve werkstoffen onder andere liposomen, versterkt met gluco-vitamine C, die inwerken op de structurele basis van het bindweefsel in de huid. Hierdoor wordt de natuurlijke afbraak van collageen en elastine sterk geremd.


Meer info over deze producten:

Ceramide Serum

Hydra Protecting Cream