Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Hydra Protecting Cream - Juliette Armand - 50 ml

NIEUW!

Juliette Armand Hydra Protecting Cream is een hydraterende gezichtscreme met geactiveerde houtskool die de huid beschermt van externe schadelijke factoren. 

Deze dagcreme hydrateert en beschermt de huid van zonlicht (SPF 10), schadelijke buitenlucht en atmosferische vervuiling.

We vinden als actieve werkstoffen onder andere liposomen, versterkt met gluco-vitamine C, die inwerken op de structurele basis van het bindweefsel in de huid. Hierdoor wordt de natuurlijke afbraak van collageen en elastine sterk geremd.

Kies een variant:

Vanaf 48,50 €

Juliette Armand Hydra Protecting Cream, dagcrème met SPF10 en geactiveerde houtskool 


Deze actieve stoffen in deze Juliette Armand Hydra Protecting Cream worden geleidelijk vrijgegeven en bieden daarom ook een uitstekende anti oxiderende bescherming.

Schade door UVA en UVB zonnestralen wordt voorkomen dankzij de UVA/UVB SPF 10 zonnefilters die de ultraviolette straling tegenhouden.

Het is een dagelijkse dagcrème die u helpt uw vochtbalans in de huid mooi op peil te houden en waarbij U geen angst hoeft te hebben om de zon te trotseren, want uw natuurlijk afweersysteem krijgt een extra beschermend schild tegen de kwalijke gevolgen van photoaging (voortijdige veroudering en rimpelvorming door blootstelling aan de zon)!


Gebruik van Juliette Armand Hydra Protecting Cream

Dagelijks mag je tweemaal een kleine hoeveelheid zachtjes inmasseren op het volledige gelaat tot het volledig geabsorbeerd is!


Hoofdingrediënten: 

Actieve houtskool, Hyaluronzuur, Detoxophane, Pollushield, vitamine E, UV filters


We horen het maar al te vaak dat het nodig is de huid te reinigen, zowel 's ochtends als 's avonds, zelfs als je geen make-up draagt. Maar waarom nu juist?

Schadelijke stoffen en omgevingsfactoren, zoals gassen, fijn stof, grote koolstofdeeltjes en vervuilende metalen dringen gedurende de dag in de huid en veroorzaken onder meer droogheid, irritaties, onzuiverheden, verwijde poriën en hyperpigmentatie.

Daarnaast is er ook pollutie in huis, door aggresieve chemische stoffen in onderhoudsproducten. Die kunnen de natuurlijke beschermlaag op de huid verzwakken, waardoor de eerder vermelde vervuilende factoren makkelijker de huid binnendringen en schade veroorzaken.


Wat is Antipollution Therapy?

Het is een professionele cosmetische behandeling die het immuunsysteem versterkt. Het beschermt de huid tegen het binnendringen van schadelijke stoffen en schadelijke omgevingsfactoren.

Deze behandeling biedt een stralende, levendige huid!

BEHANDELING:

Deze therapie s gebaseerd op hoge concentraties foliumzuur, ceramiden en vitamine D3 in combinatie met een gespecialiseerd peeling - en celstimulerend systeem.

WELKE PRODUCTEN?

Hydra Protecting cream (deze crème)

Deze crème hydrateert en beschermt de huid tegen UV-straling, pollutie en schadelijke omgevingsfactoren.

Folic Acid (B9) serum

Foliumzuur afkomstig van biofermentatie. Het stimuleert het metabolisme van eiwitten en het immuunsysteem. Het vermindert rimpels door stimulatie van de celgroei, voorkomt schade door UV - straling, zorgt voor een anti-allergie werking.

Hydra repairing cream

Hydraterende en herstellende gelaatscrème. De hoofdingrediënten zijn ceramiden, lactokine, Bifidus en matrixyl 3000.

Provital D3 serum

Multi-beschermende serum voor alle huidtypes. Het vermindert irritaties van de huid en verbetert de bescherming voor UV-straling. Daarnaast versterkt de serum ook de natuurlijke beschermlaag van de huid.

HOE GEBRUIKEN?

's Ochtends D3 serum en Hydra Protecting Cream

's Avonds Folic Acid (B9) serum en Hydra Repairing Cream
Deze ANTIPOLLUTION THERAPY is nu ook te verkrijgen in een mooi VOORDEELPAKKET!

Normale prijs voor deze 4 producten = 202 EUR, nu te koop als pakket met meer dan 10% voordeel aan 180 EUR!


ANTI POLLUTION VOORDEELPAKKET