Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Provital D3 Serum 55 ml! - Juliette Armand

55ML!!
Grote versie - 55 ml inhoud (prijs/kwantiteit is veel goedkoper tov 20 ml!)


Juliette Armand Pro Vital D3 is een serum met 3% vitamine D3, heeft een positief effect op uw huid, en eczeemvorming op uw huid wordt sterk gereduceerd. 

Een multi-beschermend serum voor alle huidtypes, die huidirritatie vermindert en de bescherming tegen ultraviolette straling versterkt

Kies een variant:

Vanaf 70,50 €

Juliette Armand Pro Vital D3, zonne-elixir in een flesje boordevol vitamine D!


Juliette Armand Pro Vital D3 bevat vitamine D, die je verkrijgt door het zonlicht. Helaas is deze in de vrije natuur niet altijd even beschikbaar door het wisselende en soms zeer sombere weer. Zonlicht brengt echter ook schadelijke radicalen met zich mee die je beter kunt vermijden.

Juliette Armand heeft speciaal daarom dit unieke Pro Vital D3 vitamine serum ontwikkeld die u wel in een hoge dosis de vitamine D3 bezorgt, maar dan zonder de schadelijke neveneffecten!

Door dit Provital D3 Serum wordt de opperhuid versterkt en hersteld waar nodig.

Bij een gevoelige huid is bescherming tegen zonlicht zeer belangrijk om huidkanker te voorkomen. Dit nieuwe serum biedt u nu de mogelijkheid om dankzij de hoge dosis toch voldoende vitamine D3 op te nemen zonder blootgesteld te moeten worden aan schadelijke UV stralen!


Voordelen van Juliette Armand Pro Vital D3

Werkt preventief tegen opflakkering van eczeem.
Versterkt en beschermt uw huid.
Is geschikt voor elke leeftijd en elk huidtype 


Breng een kleine hoeveelheid aan op een schone huid en masseer totdat deze is opgenomen.


Provital D3 3% 


Juliette Armand Pro Vital D3 serum, als onderdeel van Juliette Armand's Antipollution Therapy


We horen het maar al te vaak dat het nodig is de huid te reinigen, zowel 's ochtends als 's avonds, zelfs als je geen make-up draagt. Maar waarom nu juist?

Schadelijke stoffen en omgevingsfactoren, zoals gassen, fijn stof, grote koolstofdeeltjes en vervuilende metalen dringen gedurende de dag in de huid en veroorzaken onder meer droogheid, irritaties, onzuiverheden, verwijde poriën en hyperpigmentatie.

Daarnaast is er ook pollutie in huis, door aggresieve chemische stoffen in onderhoudsproducten. Die kunnen de natuurlijke beschermlaag op de huid verzwakken, waardoor de eerder vermelde vervuilende factoren makkelijker de huid binnendringen en schade veroorzaken.


Wat is Antipollution Therapy?

Het is een professionele cosmetische behandeling die het immuunsysteem versterkt. Het beschermt de huid tegen het binnendringen van schadelijke stoffen en schadelijke omgevingsfactoren.

Deze behandeling biedt een stralende, levendige huid!

BEHANDELING:

Deze therapie s gebaseerd op hoge concentraties foliumzuur, ceramiden en vitamine D3 in combinatie met een gespecialiseerd peeling - en celstimulerend systeem.

WELKE PRODUCTEN?

Hydra Protecting cream

Deze crème hydrateert en beschermt de huid tegen UV-straling, pollutie en schadelijke omgevingsfactoren.

Folic Acid (B9) serum

Foliumzuur afkomstig van biofermentatie. Het stimuleert het metabolisme van eiwitten en het immuunsysteem. Het vermindert rimpels door stimulatie van de celgroei, voorkomt schade door UV - straling, zorgt voor een anti-allergie werking.

Hydra repairing cream

Hydraterende en herstellende gelaatscrème. De hoofdingrediënten zijn ceramiden, lactokine, Bifidus en matrixyl 3000.

Provital D3 serum (deze serum)

Multi-beschermende serum voor alle huidtypes. Het vermindert irritaties van de huid en verbetert de bescherming voor UV-straling. Daarnaast versterkt de serum ook de natuurlijke beschermlaag van de huid.

HOE GEBRUIKEN?

's Ochtends D3 serum en Hydra Protecting Cream

's Avonds Folic Acid (B9) serum en Hydra Repairing CreamDeze ANTIPOLLUTION THERAPY is nu ook te verkrijgen in een mooi VOORDEELPAKKET!

Normale prijs voor deze 4 producten = 202 EUR, nu te koop als pakket met meer dan 10% voordeel aan 180 EUR!

ANTI POLLUTION VOORDEELPAKKET