Hydra Repairing Cream - Juliette Armand - 50ml

NIEUW!

Vochtinbrengende, herstellende crème die de tijd bestrijdt!

De formule is gebaseerd op de combinatie van Bifidus-bacterie en melkeiwitten, ingrediënten die helpen de hydrolipidenlaag te herstellen en de celstructuur te versterken. 

Het vochtgehalte van de huid blijft hoog en de huid krijgt een frisse en soepele textuur. 

De samenstelling ervan stimuleert het enzymatische herstelsysteem van de huid en is in staat om schade aan het DNA, namelijk het genetisch materiaal van de huid, te herkennen en te herstellen als gevolg van verschillende oxidatieve uitdagingen in de omgeving (verontreinigende stoffen).

Geschikt voor dagelijks gebruik op alle huidtypes. Ideaal voor herstel na een intensieve peeling.

Kies een variant:

Vanaf 43.00 €
Please select variants first

We horen het maar al te vaak dat het nodig is de huid te reinigen, zowel 's ochtends als 's avonds, zelfs als je geen make-up draagt. Maar waarom nu juist?

Schadelijke stoffen en omgevingsfactoren, zoals gassen, fijn stof, grote koolstofdeeltjes en vervuilende metalen dringen gedurende de dag in de huid en veroorzaken onder meer droogheid, irritaties, onzuiverheden, verwijde poriën en hyperpigmentatie.

Daarnaast is er ook pollutie in huis, door aggresieve chemische stoffen in onderhoudsproducten. Die kunnen de natuurlijke beschermlaag op de huid verzwakken, waardoor de eerder vermelde vervuilende factoren makkelijker de huid binnendringen en schade veroorzaken.

Wat is Antipollution Therapy?

Het is een professionele cosmetische behandeling die het immuunsysteem versterkt. Het beschermt de huid tegen het binnendringen van schadelijke stoffen en schadelijke omgevingsfactoren.

Deze behandeling biedt een stralende, levendige huid!

BEHANDELING:

Deze therapie s gebaseerd op hoge concentraties foliumzuur, ceramiden en vitamine D3 in combinatie met een gespecialiseerd peeling - en celstimulerend systeem.

WELKE PRODUCTEN?

Hydra Protecting cream

Deze crème hydrateert en beschermt de huid tegen UV-straling, pollutie en schadelijke omgevingsfactoren.

Folic Acid (B9) serum

Foliumzuur afkomstig van biofermentatie. Het stimuleert het metabolisme van eiwitten en het immuunsysteem. Het vermindert rimpels door stimulatie van de celgroei, voorkomt schade door UV - straling, zorgt voor een anti-allergie werking.

Hydra repairing cream (deze crème)

Hydraterende en herstellende gelaatscrème. De hoofdingrediënten zijn ceramiden, lactokine, Bifidus en matrixyl 3000.

Provital D3 serum

Multi-beschermende serum voor alle huidtypes. Het vermindert irritaties van de huid en verbetert de bescherming voor UV-straling. Daarnaast versterkt de serum ook de natuurlijke beschermlaag van de huid.

HOE GEBRUIKEN?

's Ochtends D3 serum en Hydra Protecting Cream

's Avonds Folic Acid (B9) serum en Hydra Repairing Cream


Deze ANTIPOLLUTION THERAPY is nu ook te verkrijgen in een mooi VOORDEELPAKKET!


Normale prijs voor deze 4 producten = 202 EUR, nu te koop als pakket met meer dan 10% voordeel aan 180 EUR!


ANTI POLLUTION VOORDEELPAKKET