Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Hydra Repairing Cream - Juliette Armand - 50ml

Juliette Armand Repairing Cream is een vochtinbrengende, herstellende crème die de tijd bestrijdt!

De formule is gebaseerd op de combinatie van Bifidus-bacterie en melkeiwitten, ingrediënten die helpen de hydrolipidenlaag te herstellen en de celstructuur te versterken. 

Het vochtgehalte van de huid blijft hoog en de huid krijgt een frisse en soepele textuur. 

Ideaal voor herstel na een intensieve peeling.

Kies een variant:

Vanaf 52,00 €

Juliette Armand Repairing Cream, herstellende crème met bifidusbacterie om uw DNA te herstellen


De samenstelling van Juliette Armand Repairing Cream stimuleert het enzymatische herstelsysteem van de huid en is in staat om schade aan het DNA, namelijk het genetisch materiaal van de huid, te herkennen en te herstellen als gevolg van verschillende oxidatieve uitdagingen in de omgeving (verontreinigende stoffen). 

Het hydrateert, verbetert de natuurlijke regeneratiefunctie van de huid en beschermt het tegen schade veroorzaakt door zonlicht, waardoor het uiterlijk verbetert. 


De Βifidus-bacteriën en melkeiwitten stimuleren het enzymsysteem van de huid en zijn in staat om schade aan het DNA van de huidcellen te herkennen en te herstellen. 

Matrixyl 3000 oligopeptide vermindert expressielijnen, rimpels en huidruwheid en stimuleert de synthese van collageen en fibronectine. 

Juliette Armand Repairing Cream heeft een verbeterde samenstelling met twee soorten ceramiden (HCl-vetoplosbaar en 3B-wateroplosbaar), het helpt de lipiden van het stratum corneum te reguleren en de huidbarrière te versterken door het regeneratieve vermogen van de huid te verbeteren. 

Het heeft een bijzonder fijne en koele textuur die gemakkelijk wordt opgenomen, terwijl het langdurig vocht behouden blijft.


Breng 1 tot 2 keer per dag een kleine hoeveelheid aan op het hele gezicht.


Ceramide H03, Lactokine (Melk Peptide), Bifidus (Repair Complex), Matrixyl 3000, Ceramide 3B, Shea Butter, A-Bisabolol 


We horen het maar al te vaak dat het nodig is de huid te reinigen, zowel 's ochtends als 's avonds, zelfs als je geen make-up draagt. Maar waarom nu juist?

Schadelijke stoffen en omgevingsfactoren, zoals gassen, fijn stof, grote koolstofdeeltjes en vervuilende metalen dringen gedurende de dag in de huid en veroorzaken onder meer droogheid, irritaties, onzuiverheden, verwijde poriën en hyperpigmentatie.

Daarnaast is er ook pollutie in huis, door aggresieve chemische stoffen in onderhoudsproducten. Die kunnen de natuurlijke beschermlaag op de huid verzwakken, waardoor de eerder vermelde vervuilende factoren makkelijker de huid binnendringen en schade veroorzaken.


Wat is Antipollution Therapy?

Het is een professionele cosmetische behandeling die het immuunsysteem versterkt. Het beschermt de huid tegen het binnendringen van schadelijke stoffen en schadelijke omgevingsfactoren.

Deze behandeling biedt een stralende, levendige huid!

BEHANDELING:

Deze therapie s gebaseerd op hoge concentraties foliumzuur, ceramiden en vitamine D3 in combinatie met een gespecialiseerd peeling - en celstimulerend systeem.

WELKE PRODUCTEN?

Hydra Protecting cream

Deze crème hydrateert en beschermt de huid tegen UV-straling, pollutie en schadelijke omgevingsfactoren.

Folic Acid (B9) serum

Foliumzuur afkomstig van biofermentatie. Het stimuleert het metabolisme van eiwitten en het immuunsysteem. Het vermindert rimpels door stimulatie van de celgroei, voorkomt schade door UV - straling, zorgt voor een anti-allergie werking.

Hydra repairing cream (deze crème)

Hydraterende en herstellende gelaatscrème. De hoofdingrediënten zijn ceramiden, lactokine, Bifidus en matrixyl 3000.

Provital D3 serum

Multi-beschermende serum voor alle huidtypes. Het vermindert irritaties van de huid en verbetert de bescherming voor UV-straling. Daarnaast versterkt de serum ook de natuurlijke beschermlaag van de huid.

HOE GEBRUIKEN?

's Ochtends D3 serum en Hydra Protecting Cream

's Avonds Folic Acid (B9) serum en Hydra Repairing CreamDeze ANTIPOLLUTION THERAPY is nu ook te verkrijgen in een mooi VOORDEELPAKKET!


Normale prijs voor deze 4 producten = 202 EUR, nu te koop als pakket met meer dan 10% voordeel aan 180 EUR!


ANTI POLLUTION VOORDEELPAKKET