Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

ANTI POLLUTION THERAPY - Juliette Armand

Voordeelpakket

Anti Pollution Therapy van Juliette Armand: een complete bescherming tegen schadelijke externe factoren, gebaseerd op hoge concentraties foliumzuur, ceramiden en vitamine D3! Nu in een voordeelpakket!

Met deze producten behoud je een stralende, levendige huid!

Folic Acid (B9) serum

Provital D3 serum

Hydra Protecting Cream

Hydra Repairing Cream

208,00 € 231,50 €

Anti Pollution Therapy van Juliette Armand: complete bescherming tegen schadelijke factoren, met hoge dosis foliumzuur, ceramiden en vitamine D3!


We horen het maar al te vaak dat het nodig is de huid te reinigen, zowel 's ochtends als 's avonds, zelfs als je geen make-up draagt. Maar waarom nu juist?

Schadelijke stoffen en omgevingsfactoren, zoals gassen, fijn stof, grote koolstofdeeltjes en vervuilende metalen dringen gedurende de dag in de huid en veroorzaken onder meer droogheid, irritaties, onzuiverheden, verwijde poriën en hyperpigmentatie.

Daarnaast is er ook pollutie in huis, door aggresieve chemische stoffen in onderhoudsproducten. Die kunnen de natuurlijke beschermlaag op de huid verzwakken, waardoor de eerder vermelde vervuilende factoren makkelijker de huid binnendringen en schade veroorzaken.


BEHANDELING:

Deze therapie is gebaseerd op hoge concentraties foliumzuur, ceramiden en vitamine D3 in combinatie met een gespecialiseerd peeling - en celstimulerend systeem.

WELKE PRODUCTEN?

Hydra Protecting cream

Deze crème hydrateert en beschermt de huid tegen UV-straling, pollutie en schadelijke omgevingsfactoren.

Folic Acid (B9) serum

Foliumzuur afkomstig van biofermentatie. Het stimuleert het metabolisme van eiwitten en het immuunsysteem. Het vermindert rimpels door stimulatie van de celgroei, voorkomt schade door UV - straling, zorgt voor een anti-allergie werking.

Hydra repairing cream

Hydraterende en herstellende gelaatscrème. De hoofdingrediënten zijn ceramiden, lactokine, Bifidus en matrixyl 3000.

Provital D3 serum

Multi-beschermende serum voor alle huidtypes. Het vermindert irritaties van de huid en verbetert de bescherming voor UV-straling. Daarnaast versterkt de serum ook de natuurlijke beschermlaag van de huid.

HOE GEBRUIKEN?

's Ochtends D3 serum en Hydra Protecting Cream

's Avonds Folic Acid (B9) serum en Hydra Repairing Cream