Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

HYDRA BOOST - Juliette Armand

Voordeelpakket

Hydra Boost met Juliette Armand: Een flinke opkikker die zorgt voor een frisse, glowy skin! Nu in een voordeelpakket!

Inhoud:

Exfoliating Enzyme Gel - 50 ml

Hydrating Mask - 50 ml

Hydra Cleansing Milk - 210 ml

Cleansing Tonic Lotion - 210 ml

Gezichtssponsjes

125,50 € 139,50 €

Hydra Boost met Juliette Armand: Een flinke opkikker die zorgt voor een frisse, glowy skin!


Juliette Armand Exfoliating Enzyme Gel gezichtspeeling uit de Elements serie van Juliette Armand, is een verfrissende exfoliërende gelaatsgel voor normale, droge en gevoelige huidtypes.

Het verwijdert de dode huidcellen van de huid, zonder irritatie te veroorzaken en tegelijkertijd revitaliseert en verheldert het gelaat.


Het Juliette Armand Hydrating Mask is een romig hydraterend gelaatsmasker met verzachtende werkstoffen. Stimuleert de immuniteit van de huid, zorgt voor een direct zacht huidgevoel.

Dit masker is verrijkt met vitamine A en E granulaten voor alle huidtypes en bevat ook hyaluronzuur, proteïnen en olijfolie. Een rijke emulsie die de celstructuur op peil houdt en dehydratatie en verminderde huidelasticiteit bestrijdt!

Het boost de natuurlijke bescherming van de huid tegen vrije radicalen.


Juliette Armand Hydra Cleansing Milk is een reinigingsmelk voor normale, droge en gevoelige huid.

Deze gezichtsreiniger verwijdert effectief onzuiverheden en make-up van de huid terwijl deze het vetgehalte en vochtgehalte van de huid behoudt.


Juliette Armand Cleansing Tonic Lotion is een heilzame reinigingslotion voor zowel normale, droge, gemengde als gevoelige huidtypes.

Deze gezichtsreiniger verwijdert effectief onzuiverheden en vet van de huid zonder droogheid en irritatie te veroorzaken