Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

De beste anti-rimpel crème voor een strakke, gladde huid!

18-10-2023

Geen enkele pot met crème, hoe prachtig of luxueus deze ook mag zijn, heeft de magische kracht om rimpels onmiddellijk glad te strijken. Het allerbeste geheim om die vervelende rimpels, lijntjes en groeven te slim af te zijn, begint met een flinke portie zonnebrandcrème, gevolgd door een compleet menu van kwalitatieve ingrediënten en een gezonde levensstijl!


Je hebt rimpels, en je hebt RIMPELS!

Rimpels? Ach ja, dat zijn simpelweg de onvermijdelijke bijwerkingen van ouder worden. Maar laten we het daar vooral niet bij laten, want over huidveroudering is er toch wel wat te vertellen. Houd je vast, want hier komt het!

Er is de natuurlijke huidveroudering, die begint zich ongeveer vanaf je dertigste levensjaar te manifesteren. Hierbij wordt je huid langzaam dunner en verliest zijn veerkracht, terwijl ook het vet- en botweefsel in je gezicht geleidelijk slinkt. Het resultaat? Wat rimpels en een beetje ingevallen gezichtstrekken. Helaas, dat zit in je genen en daar valt niet aan te ontkomen.

Maar, nu het betere nieuws! Laten we het liever hebben over extrinsieke huidveroudering! Dit is het gevolg van externe invloeden, en daar hebben we invloed op! Denk aan de invloeden van een bruisende levensstijl, stress, voedingskeuzes, en zelfs dat heerlijke glas wijn in de avond. 

Daarnaast omvat deze huidveroudering ook de dagelijkse uitdagingen van cosmetica die we misschien verkeerd gebruiken en, laten we vooral ook die glorieuze zon waar we allemaal van houden niet vergeten. Deze rimpels? Nou, die kun je vol energie aanpakken en veranderen!


Zet je dag in met een goeie dosis SPF-magie! 

Wist je dat maar liefst negentig procent van die geniepige tekenen van huidveroudering een schuldige heeft, en die schuldige? De zon! Het geheim van een jeugdige huid is dus eigenlijk heel eenvoudig: zonnebrandcrème. 

Maar we hebben het hier niet over een zomerse fling met SPF; nee, dit is een dagelijkse liefdesrelatie, het hele jaar door. Zelfs als Koning Winter zijn entree maakt, want die gemene UVA-stralen dringen gewoon door wolken en ramen heen. Dus, grijp een product dat niet alleen dapper tegen UVB beschermt, maar ook dodelijke UVA-stralen afweert. 

En waarom stoppen we daar niet? Laat het ook wat antioxidanten in de mix gooien, zoals onze geweldige Juliette Armand Face Mineral Fluid SPF 50, de Mesoestetic Mineral Matt Antiaging Fluid SPF50 of de Sun Tan Mineral SPF 30 van Philip Martin's!

Zodra de zon er door komt piepen, ga je voor die SPF 30. Op andere dagen, geef je een dikke knipoog naar SPF 15. Maar, als je gezegend bent met een porseleinen huid of de strijd aanbindt met pigmentvlekken, laat dan die SPF 50 je trouwe metgezel zijn, elke dag, zonder uitzondering. Het is jouw geheime wapen voor die stralende huid!


De juiste vitamine A, omdat je huid de beste retinol verdient!

Oké, dus zonnebrandcrème is als die onmisbare bouncer die nieuwe rimpels buiten de deur houdt. Maar laten we het hebben over de groep die al binnen is: de bestaande tekenen van ouder worden. Hier komen de vitamines en retinol om de hoek kijken, en vitamine A is als de rockster van de show, maar wel in de juiste outfit!

In de juiste vorm is vitamine A als de magiër die fijne lijntjes en ongewenste pigmentvlekken doet verdwijnen als sneeuw voor de zon. Wég met die verstopte poriën, een grove huidstructuur, en die onverwachte puistjes die altijd opdagen op de meest ongelegen momenten!

De krachtigste vorm van vitamine A is vitamine A-zuur (tretinoïne), maar dat zit achter slot en grendel en wordt alleen voorgeschreven voor bv. serieuze acne-problemen. 

Voor ons 'gewone' stervelingen is er gelukkig retinol, de versie die je vrij kunt verkrijgen en die in cosmetica wordt gebruikt. Het werkt als een toverformule om je huidstructuur te verbeteren, maar pas op, het is wel wat irriterend voor je huid, dus je begint hier liever niet 'zomaar' mee. Lees zeker eerst even deze blog over retinol voor u begint! Hoe gebruik ik Retinol producten?

Vraagt u zich af welke wij zelf als de beste retinol producten verkiezen? Hier komen ze! Juliette Armand Retinoid 3% serum, Image Skincare Ageless Total Retinol A crème of Image MD Restoring Retinol Booster


Vitamine C en E in je dagelijkse crème - een serieuze zaak!

Een waardevol ingrediënt om naar te zoeken is een adequate concentratie vitamine C en vitamine E. Onderzoek heeft aangetoond dat deze stoffen flink helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en zichtbare tekenen van huidveroudering. 

Het is echter van cruciaal belang dat deze gevoelige stoffen in een luchtdichte verpakking worden bewaard om hun effectiviteit te behouden. Het is dan ook raadzaam om crèmes te vermijden die in potjes zitten.

Onze moisturizers zijn een voorbeeld van een zorgvuldige formulering, correct ingekapseld en met aanzienlijke concentraties vitamine C, vitamine E en niacinamide. Deze antioxidanten zijn essentieel om de huid te versterken, haar weerbaarheid te vergroten en bescherming te bieden tegen uitdroging. Belangrijk nog in de strijd tegen rimpels, is dat deze stoffen de huid tevens beschermen tegen de schadelijke invloed van UV-straling. Een serieuze aanpak voor een stralende huid!

En ook hier onze beste keuzes! Juliette Armand Retinoid C Serum en Juliette Armand Retinoid C Cream!


Een Make-over voor Je Gewoonten: Hallo, Stralende Huid!

Laten we even praten over rimpels en hun gewoonte om op te duiken als ongenode gasten. Roken? Tja, dat is als een onhandige danspartner voor je huid. Je wilt echt niet dat die sigaretten je beste vriend zijn. Ze veroorzaken niet alleen van die ondeugende lijntjes rond je mond, maar ze gooien ook roet in het eten van je huid's bloedtoevoer, waardoor je er dof, vaal en rijper uitziet dan je zou willen.

En dan hebben we het over alcohol - het is dé party crasher van jeugdigheid. Hij leidt niet tot het gewenste resultaat voor je huid. Laten we ook even de slechteriken bij naam noemen: die snelle suikers, zoals gebak, snoep, witbrood, en frisdranken. Ze zijn als die vage kennissen die huidveroudering komen uitnodigen voor het feest. Maar weet je wat wel een goede gast is? Voedsel met een lage glycemische index. Ze houden het feest onder controle!

Nu, terwijl je je levensstijl aan het herschikken bent, werp dan ook een blik op je huidverzorgingsroutine. Voor die verfrissende en stralende look is het net zo belangrijk om je huid dagelijks goed te reinigen en af en toe te trakteren op een exfoliant om die saaie dode huidcellen weg te sturen. Zo geef je je huid een complete make-over en zeg je vaarwel tegen die ongewenste rimpelgasten! 🎉✨💄

De beste retinol huidverzorging


Categorieën