Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Retinoid C Cream - Juliette Armand - 50 ml

nu ook refill!

Juliette Armand Retinoid C Cream is een herstellende 24-uren crème met veel vitamine C en Retinol. Een creme die de rimpels doet verminderen, de huidkleur egaliseert, de huid heel soepel en zacht maakt en deze mooi doet stralen.

Dit is één van de betere crèmes in de cosmeticawereld tegen natuurlijke, biologische veroudering en photo aging (het versneld verouderen ten gevolge van blootstelling aan de zon)

Nu ook extra refills (50ml) mogelijk aan goedkopere prijs! 

Kies een variant:

Vanaf 57,50 €

Juliette Armand Retinoid C Cream, dag - en nachtcrème met Retinol, om de tijd stil te zetten!


Juliette Armand Retinoid C Cream is een dag - en nachtcrème die helpt om oxidatieve schade van de cellen en collageenvezels te verminderen, waardoor de tijd op uw huid minder vat heeft.

Naast het egaliseren van de huidskleur krijgen ook de collageenstructuur en de elastinevezels een opknapbeurt door het aanwezige hyaluronzuur. Hierdoor behoudt uw huid ook haar stevigheid en elasticiteit, zodat ze mooi kan stralen!

We vinden in deze heerlijk zachte crème dus ook het gekende hyaluronzuur terug. Dit geeft uw huid de nodige hydraterende boost en zorgt bij dagelijks gebruik voor een permanente collageenopbouw.

De zachtheid in deze retinolcrème komt van de abrikozenpitolie, een milde en niet vettende olie die snel door de huid opgenomen wordt en geen vettig laatje achterlaat. 

Abrikozenpitolie is een weldaad voor een ruwe, schrale en droge huid. Het bezit zeer veel vitaminen (A, B1, B2, B3, B5, B6, C, E) en mineralen en maakt de huid zacht soepel en glad als een babyhuid!

De jojoba olie, de olie van de indianen, zorgt naast de indrukwekkende geur ook voor een zuiverende en talgregulerende werking!


Juliette Armand Retinoid C Cream verbetert het uiterlijk en de kwaliteit van een huid met fijne lijntjes, rimpels, verkleuring en acnelittekens. 

Tegelijkertijd verbetert het de elasticiteit en helderheid van de huid, waardoor het glanst en de teint verfrist.

Deze retinol dag en nachtcrème combineert het herstellende effect op huidimperfecties en beschadigingen met de synergie van retinoïde en vitamine C en het hydraterende effect van hyaluronzuur. 

Verrijkt met de ingrediënten vitamine E, jojoba-olie, abrikozenolie, sheaboter, centella-extract en panthenol, versterkt en beschermt Retinoid C Cream het natuurlijke proces van vernieuwing en hydratatie van uw opperhuid.


Breng 1 tot 2 keer per dag een kleine hoeveelheid aan op het hele gezicht.


Retinoïde 0,5%, 3-O-ethylascorbinezuur, MMW hyaluronzuur, Centella-extract, vitamine E, jojoba-olie, abrikozenolie, sheaboter, panthenol