Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Retinoid 3% Serum - Juliette Armand - 55ml

NIEUW!

Retinoid 3% Serum is een revitaliserend serum met verhoogd retinoïdegehalte (3%), voor alle huidtypes.

Dit retinol serum verbetert het uiterlijk en de kwaliteit van een rijpere huid met rimpels, intense pigmentatie en ouderdomsvlekken. Het serum verbetert de helderheid en resulteert in een egale teint.

Grote versie - 55 ml inhoud (prijs/kwantiteit is veel goedkoper tov 20 ml!)

98,00 €

Retinoid 3% serum, revitaliserend serum met verhoogd percentage retinol, ideaal voor de rijpere huid!


Dit serum bevat een verhoogd percentage retinol (3%), en verbetert het uiterlijk en de kwaliteit van een huid met rimpels, plekjes, intense pigmentatie en ouderdomsvlekken.

Retinoid 3% serum verbetert de helderheid en resulteert in een egale teint. Een retinol serum dat 3% retinoïde bevat en meerdere acties biedt zonder de opperhuid te irriteren. 

Retinol vermindert fijne lijntjes en rimpels, neutraliseert de werking van vrije radicalen en beschermt de huid tegen oxidatieve stress. Dit serum verbetert ook de ruwheid, oneffenheden en textuur van de opperhuid. 

Huidverkleuringen en ouderdomsvlekken worden zichtbaar verminderd, waardoor een uniforme toon, en een helder en glanzend uiterlijk aan de opperhuid wordt verkregen.

In 2020 verkreeg dit Retinol serum een Golden Award van het gerenomeerde MEDICAL BEAUTY!


Gebruik van Juliette Armand Retinoid 3% serum

Breng een druppel aan op een schone huid en masseer tot het is opgenomen.

Opgelet: Niet geschikt tijdens zwangerschap!


Belangrijkste ingrediënten

Retinoïde 3%, Vitamine A, Vitamine E, Soja-olie, Retinyl Palmitate, Tocoferol, Vitamine C- Ascorbyl Isostearaat (Multi Oil Vitace)